Poli Timisoara – Ripensia ponturi pariuri 23.10.2021

Incepand cu ora 15:00 avem pe stadionul Dan Paltinisanu din Timisoara intalnirea dintre Poli si Ripensia, o confruntare ce conteaza pentru runda cu numarul 11 din Liga 2. Iata cateva date statistice interesante!

Date statistice

Poli Timisoara si Ripensia Timisoara se afla in jumatatea a doua a clasamentului, fiecare cu cate 10 puncte in 10 etape.

Poli este echipa mai motivata in acest meci intrucat are ca obiectiv clasarea pe un loc de play-off si ulterior promovarea.

„Gazdele” acestei partide sunt intr-o vizibila scadere de forma, cu 5 infrangeri in ultimele 6 etape. Singurul succes a fost obtinut cu Dacia Unirea Braila, o echipa aflata in cadere libera.

Victoria cu Braila a fost singura din acest sezon de pe stadionul Dan Paltinisanu in care Poli a marcat mai mult de un gol.

Ripensia a obtinut un singur punct in ultimele 4 etape, cu mentiunea ca a avut un program infernal, intalnind primele 4 clasate in Liga 2: Petrolul, Chiajna, U Cluj si Hermannstadt.

Trei din cele 4 deplasari ale Ripensiei au fost fara goluri de ambele parti si au avut sub 2,5 goluri la final.

In intalnirile directe din sezonul trecut Ripensia a luat doar un punct. Ambele dueluri au avut cate doua goluri (1-1 si 0-2).

Cote Poli Timisoara – Ripensia
1X2
2.003.153.85

Pronostic Poli Timisoara – Ripensia propus de Soimii70.

PronosticCotaAgentieBonus
Total goluri: Sub 2,51.60Betano1.000 RON!

Leave a Comment: