Polonia – Olanda ponturi pariuri 18.11.2020

polonia - olanda ponturi pariuri

Ultima runda din grupele UEFA Nations League le aduce fata in fata pe nationalele Poloniei si a Olandei. Disputa are loc miercuri, cu incepere de la ora 21:45. VEZI mai jos pontul pe care am mizat! Cota 1.83 la agentia de pariuri sportive online Betano!

polonia - olanda ponturi pariuri

Polonia.

Vine dupa esecul cu nationala Italiei; a fost invinsa cu 2-0. In urma acestui esec a intrerupt o serie de 5 meciuri consecutive fara infrangere (4 victorii si 1 egal). Jacek Goralski a vazut cartonasul rosu si va fi suspendat pentru meciul de miercuri.

Ramane in continuare cu sanse matematice la clasarea pe prima pozitie. Inainte de startul acestei ultime runde se afla pe locul 3 cu 7 puncte, cu 2 puncte mai putin decat ocupanta primului loc, Italia (nationala Italiei joaca in deplasare cu Bosnia&Hertegovina).

Bilantul pentru cele 5 meciuri disputate in grupa 1 se prezinta astfel: 2 victorii, 1 egal, 2 infrangeri si un golaveraj de 5:4. Robert Lewandowski este principalul marcator al echipei cu 2 reusite.

Olanda.

Vine dupa succesul de acasa obtinut in fata nationalei Bosniei&Hertegovinei; s-a impus cu 3-1; cele 3 goluri ale „Portocalei mecanice” au fost marcate de Wijnaldum (x2) si Memphis Depay. In urma acestei succes a intrerupt o serie de 5 meciuri consecutive fara victorie (3 egaluri si 2 infrangeri).

Inainte de startul acestei ultime etape se clasa pe locul secund cu 8 puncte, cu 1 punct mai putin decat liderul Italia. Are 2 victorii, 2 egaluri, 1 esec si un golaveraj de 5:3.

In fiecare din ultimele 3 partide pe care le-a disputat a marcat, insa a si incasat gol.

Echipe Probabile si Absenti.

Echipe Probabile:

Polonia (4-4-1-1): Szczesny – Kedziora, Bednarek, Glik, Reca – Szymanski, Klich, Krychowiak, Jozwiak – Zielinski – Lewandowski.

Olanda (4-3-3): Krul – Dumfries, de Vrij, Blind, Wijndal – Klaassen, Wijnaldum, Frenkie de Jong – Berghuis, Luuk de Jong, Depay.

Absenti.

  • Polonia: Kaminski, Kadzior, Goralski, Karbownik.
  • Olanda: Ake, Cillessen, Vilhena, Babel, Koopmeiners, Bergwijn.

Istoric Confruntari Directe.

  • Olanda s-a impus cu 1-0 in meciul tur (la pauza a fost 0-0).

Ponturi pariuri Polonia – Olanda – ionel_iulian94.

Cred ca vom avea egalitate la pauza sau final si de aceea mizez pe pronosticul PSF X, la o cota destul de buna oferita de Betano: 1.83.

Nationala Olandei a terminat la egalitate precedentele 3 deplasari oficiale (ultimele 2 au fost in grupa de UEFA Nations League).

In meciul tur a fost egal la pauza.

Pronostic Polonia – Olanda & Cota: Pauza sau Final X – 1.83