Polonia – Slovacia ponturi pariuri 14.06.2021

polonia slovacia ponturi pariuri

Polonia si Slovacia isi incep parcursul la EURO luni dupa-masa de la ora 19:00. Pronosticul propus de mine la acest meci are o cota de 2.20!

polonia slovacia ponturi pariuri

Unde se joacă Polonia – Slovacia?

Partida este programata sa se dispute in Rusia, pe Gazprom Arena din Saint Petresburg. In tribune vor putea fi prezenti in jur de 33.900 de spectatori.

Polonia – Slovacia la TV – unde pot vedea meciul?

Poti urmari acest meci pe canalul PRO TV. Toate meciurile programate la Campionatul European 2020 pot fi vizionate pe PRO TV si PRO X. Bineinteles daca doresti sa vezi scorul si minutul meciului ca orice iubitor de fotbal normal, PRO TV-ul te va obliga sa-ti faci cont pe VOYO, platforma de vizualizare online a canalului.

Informații despre echipe

Loturi

Polonia are un lot situat pe locul 14 din punct de vedere financiar de la acest Euro estimat la 276M €. Cel mai bun jucator al polonezilor este cu siguranta atacantul lui Bayern, Lewandowski (60M €).

Slovacia se situeaza pe locul 21 cu un lot de 131M €. Printre cei mai bine cotati jucători ai croatilor se numara Skriniar (60M €) si Hamsik.

Loturile complete ale echipelor – aici!

Grupă și program

Cele doua echipe au fost repartizate in Grupa E, alaturi de Suedia si Spania. Polonia este favorita sa se califice de pe locul doi (cota 1.45) in timp ce Slovacia se va lupta impotriva cotelor sa evite ultimul loc din clasament.

Vezi programul complet al meciurilor Grupei F – aici!

Polonia.

A obtinut numai 3 victorii din ultimele 10 partide jucate in toate competitiile. S-a calificat la EURO de primul loc al grupei de preliminarii, obtinand 25 din totalul de 30 de puncte posibile.

In amicalele dinaintea turneului final a remizat cu Islanda si Rusia cu scorul de 2-2, respectiv 1-1.

Polonia a marcat in toate 5 din ultimele 5 meciuri jucate in toate competitiile.

Slovacia.

A pierdut numai 3 meciuri din ultimele 10 partide jucate in toate competitiile. Slovacia s-a calificat la acest EURO gratie UEFA Nations League, eliminand-o pe Irlanda de Nord in Extra Time.

Slovacia a obtinut aceleasi rezultate ca si adversara din acest meci in partidele de verificare dinaintea turneului final. A remizat ultimul amical jucat impotriva Austriei cu scorul de 0-0 iar celalalt meci s-a terminat tot la egalitate, cu scorul de 1-1 impotriva Bulgariei.

Slovacia are cinci meciuri consecutive fara infrangere in toate competitiile.

Echipe probabile Polonia – Slovacia

Polonia (4-4-2): Szczesny; Kedziora, Glik, Dawidowicz, Puchachz; Frankowski, Moder, Krychowiak, Zielinski; Swierczok, Lewandowski.

Croatia (4-2-3-1): Dubravka; Pekarik, Satka, Skriniar, Hubocan; Kucka, Hromada; Haraslin, Duda, Mak; Schranz.

Absenti: Nu exista absenti confirmați, dar la polonezi Bednarek este incert.

Istoric confruntări directe Polonia – Slovacia:

Cele doua reprezentative s-au infruntat ultima oara in anul 2013 intr-un meci amical iar partida a fost castigata de Slovacia cu scorul de 2-0.

Ponturi pariuri Polonia – Slovacia – propus de MRRazvan

Polonia trebuie sa se reinventeze pentru a recrea cel mai bun rezultat obtinut de la EURO cand in 2016 au ajuns pana in sferturile de finala. Cu doar o victorie in acest an din totalul de 5 partide jucate, echipa pare sa nu se regaseasca.

Pronosticul propus de mine se gaseste la agentia de pariuri sportive online Betano. Acceseaza acest link pentru a te documenta despre pareri Betano.

Slovacia este cu siguranta subestimata acestei grupe. Totusi, o serie de rezultate pozitive inainte de inceperea turneului final ii da incredere echipei. Slovacia a reusit sa se califice in optimi la Europeanul din 2016.

Toti ochii vor fi atintiti pe talismanul Poloniei, Lewandowski, acesta avand un sezon de exceptie la Bayern, reusind sa inscrie 41 de goluri (cele mai multe goluri intr-un sezon de Bundesliga) fiind cel mai bun atacant al campionatelor interne de top. Polonezul este principalul candidat la Balonul de Aur in acest an iar o prestatie pozitiva la EURO i-ar putea asigura acest premiu mult ravnit.

Vezi toată oferta de pronosticuri EURO 2021!

Pronostic Polonia – Slovacia : Lewandowski Marcheaza – 2.20