Pontul zilei din hochei 16.10.2020

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 47.4%
Castigate: 9/19
Unitati: -433

Neavând ofertă foarte bună în MLB și NHL, începând de astăzi, meciul zilei va avea la bază confruntări din hocheiul european. Pentru astăzi vă propun un tips la confruntarea dintre Ujpest Budapest vs Schiller-Vasas HC, duel din cadrul primului eșalon de hochei al Ungariei. Mult succes!

Alin Hochei 1

Ujpest Budapest vs Schiller-Vasas HC (19:00)

Ujpest a început destul de modest stagiunea, reușind să câștige un singur meci dintre cele 3 deja susținute. Acest succes a fost realizat chiar în etapa trecută, scor 4-3 – după OT, împotriva celor de la Gyergyoi.

Cu 11 goluri încasate în 3 jocuri, defensiva acestora pare să fie destul de modestă. Bine, aceste probleme întâlnite în apărare sunt prezente de foarte mult timp. În sezonul precent, gazdele de astăzi au arătat deplorabil în compartimentul respectiv, având o medie de aproximativ 4 goluri încasate/meci.

În atac, ei arată destul de bine, având 9 goluri marcate în acest sezon și o medie de 3,61 puncte trimise în net în stagiunea anterioară. Acestă medie mă aștept să fie dusă la bun sfârșit și în jocul de astăzi.

Fără dar și poate, Ujpest arată mult mai bine față de sezonul precent. Au fost transferați foarte mulți jucători care pot aduce un plus consistent în joc. Aceste modificări se regăsesc în special în atac. În 13 din ultimele 18 dueluri oficiale, linia de peste 5,5 goluri a fost câștigătoare fără niciun fel de probleme.

De cealaltă parte, Vasas vine pe arena Újpesti Jégcsarnok după o victorie, scor 4-2, împotriva celor de la Gyergyoi. La fel ca adversara de astăzi, ei au început foarte prost stagiunea, pierzând primele două jocuri.

Vasas este una dintre cele mai slabe echipe ale campionatului, dacă nu chiar cea mai slabă. Ei vin după un sezon complet ratat, terminând pe ultima poziție, cu doar 18 puncte acumulate. Cu o medie de aproximativ 5 goluri încasate pe partidă, defensiva acestora este una deplorabilă.

Surprinzător, atacul a fost destul de decent, având o medie de peste două goluri înscrise/meci. Poate pare puțin, dar având în vedere ce lot dețin aceștia, din punctul meu de vedere, două puncte realizate pe partidă este foarte mult.

În 14 din ultimele 21 de confruntări oficiale, tabela de marcaj a fost schimbată de minim 6 ori. Am ales să investec pe acest minim de 6 goluri și în jocul de astăzi.

Așa cum am spus, ambele echipe întâmpină probleme foarte mari în apărare, însă jucătorii plasați în atac sunt destul de decenți și mă aștept să realizeze acestă linie de 6 goluri marcate. În 7 din ultimele 8 dueluri directe am putut vedea un spectacol total, cu minim 6 schimbări de tabelă.

Pont: Peste 5,5 goluri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment:

Open

Close