Pontul zilei din hochei 17.10.2020

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 47.4%
Castigate: 9/19
Unitati: -433

Din păcate, confruntarea pe care am ales să mizez ieri la Meciul Zilei s-a amânat (probleme de COVID-19). Astfel, casele de pariuri ne-au acordat cota 1. Astăzi m-am concentrat mai mult pe campionatele care nu sunt foarte afectate de acest virus. Meciul zlei de astăzi vine de pe Äijänsuo Arena, acolo unde Lukko primește vizita celor de la KooKoo. Mult succes!

Alin Hochei 1

Lukko vs KooKoo (ora 17:00)

Așa cum era de așteptat, gazdele de astăzi au început foarte bine noul sezon, câștigând 4 din cele 5 dueluri disputate. În tot acest timp, ei au reușit să înscrie 20 de goluri, fix 4 goluri/meci, în timp ce zona defensivă și-a limitat adversarii la 9 goluri.

Lukko vine după un sezon foarte bun, terminând atunci pe poziția a 3-a, cu 118 puncte acumulate în 59 de jocuri. Cu 190 de goluri marcate, albaștrii au avut cea mai eficientă ofensivă și nu cred că va fi diferit nici în stagiunea actuală.

Într-adevăr, au pierdut doi jucători foarte buni de atac, pe Weserholm – transferat la Malmo și pe Justin Danforth. Însă, în locul acestora au fost aduși hocheiști care pot umple golurile lăsate de cei doi jucători enumerați mai sus.

În acest an, gazdele de astăzi au susținut 29 de confruntări, 20 dintre ele urmând să se termine cu un număr de minim 5 goluri puse pe tabelă, ceea ce mă aștept să se întâmple și astăzi.

De cealaltă parte, Kookoo a avut de disputat 4 jocuri în sezon, reușind să câștige două dintre ele. Vin după o înfrângere destul de nemeritată, scor 2-3, împotriva celor de la Pelicans. Acest joc se putea încheie fără probleme cu un succes al grupării din Kouvola, însă micile greșeli din defensivă nu au permis acest lucru.

Practică un joc foarte bun în atac, având medie de aproape 3 goluri marcate în sezonul anterior, în timp ce defensiva pare să fie una destul de solidă, cu doar 2,18 goluri /meci permise. Bine, nu știu cât de bine va arăta apărarea într-o confruntare cu Lukko.

O bună parte dintre succesele avute în sezonul anterior i se datorează lui Henrik Kaukeland, portar cu medie de doar 1,97 goluri permise/meci și un procentaj de 91.44% la salvări. Din păcate, acesta a fost transferat în Suedia, lăsând astfel un gol important în net-ul celor de la KooKoo.

L-au achiziționat pe Brattstrom (venit de la Timra), însă din punctul meu de vedere, suedezul nu se ridică nici pe departe la prestațiile impresionante avute de Kaukeland. În 6 din ultimele 8 dueluri oficiale, linia de 4,5 goluri a fost realizată fără probleme.

După cum v-ați dat deja seama, over-ul de 4,5 goluri este pronosticul meu pentru acest joc. Avem un duel între două echipe care practică un joc foarte bun în atac, însă apărările sunt puțin schimbate.

Lukko a pierdut câțiva jucători buni din această zonă, în timp ce KooKoo pare să aibă probleme serioase legate de net. Mă aștept la foarte multe schimbări de tabelă în acest joc. În 12 din ultimele 14 confruntări directe, numărul de 5 goluri a fost îndeplinit fără probleme.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment:

Open

Close