Pontul zilei din hochei 18.10.2020

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Pierdut Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 47.4%
Castigate: 9/19
Unitati: -433

Am reușit să bifăm fără prea mari probleme tips-ul de la confruntarea din Suedia. La „Meciul zilei” de mâine am ales să investesc în duelul dintre Vienna Capitals – RB Salzburg, duel din cadrul primului eșalon de hochei austriac. Mult succes!

Vienna Capitals vs RB Salzburg (ora 17:30)

Duelul granzilor, dacă pot să spun așa. Capitals și Salzburg fiind fără dar și poate cele mai bune formații ale acestui campionat. Vienna a început bine sezonul, câștigând 4 din cele 6 jocuri susținute.

Vin după un joc extrem de facil, avut împotriva celei mai slabe echipe din EHL, Dornbirn. Capitalii reușind să se impună cu un categoric 4-0. În acest moment, compartimentul ofensiv al gazdelor este cel mai eficient, cu 28 de goluri marcate, medie de 4,66 goluri/meci.

Pe plan defensiv, aceștia nu m-au impresionat foarte tare. Plecare lui Flood și Marc-Andre Dorin, fosți jucători de bază din apărare pare să se simtă în joc. Vienna a încasat până acum 14 goluri, destul de mult, părerea mea.

De cealaltă parte, Salzburg dorește să uite eșecul înregistrat în etapa anterioară, împotriva celor de la Innsbruck, scor 4-1. Acesta fiind și prima înfrângere din sezon, bilanț de 4W-1L până acum.

La fel ca și Vienna, oaspeții de astăzi dețin un atac letal, reușind sa înscrie până acum 22 de goluri în doar 5 jocuri, medie de 4,4 goluri/meci. În defensivă, nici ei nu arată foarte bine. permițând 11 goluri, 7 dintre ele venind în deplasare.

Nu au reușit sa aducă foarte muți jucători în vară. Tranferul lui Schofield de la Linz este de departe cea mai bună achiziție dintre toate, dar nu și cea mai inteligentă. Într-adevăr, canadianul este un atacant de top, având acumulate peste 200 de puncte în 4 sezoane în care a purtat echipamentul celor de la Liwest.

Din păcate, el nu mai este la prima tinerețe (33 de ani) și nu știu cât de mult va mai putea juca la un nivel atât de înalt. Totuși, începutul său la noua sa echipă este foarte bun, având deja două goluri și 4 pase decisive. Sper doar să aberez eu și să îl vedem la aceeași formă încă 3-4 ani.

Pentu acest joc am ales să investesc în linia de peste 4,5 goluri. După cum se poate observa, ambele formații au arătat foarte bine în atac, în timp ce apărările prezintă ușoare neajunsuri. Din puncul meu de vedere, nu văd cum jucătorii din această zonă ar putea avea prestații solide, având în vedere forța ofensiva a celor două.

În 3 din ultimele 4 întâlniri directe, tabela de marcaj a avut de suferit minim 5 schimbări.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment:

Open

Close