Pontul zilei din hochei 20.10.2020

Forma Andrei Cinculescu: Castigat Castigat Castigat Castigat Pierdut
Statistici Andrei Cinculescu
Procentaj: 71.9%
Castigate: 41/57
Unitati: 634

Traversăm o perioadă foarte bună, ultimele 4 tips-uri fiind câștigătoare. Pentru astăzi vă propun un bet de la confruntarea dintre Lillehammer IK – Valerenga IF, duel din cadrul primului eșalon de hochei norvegian. Mult succes!

Lillehammer IK vs Valerenga IF (ora 20:00)

Avem parte de un duel ce se anunță a fi mult mai atractiv decât o arată cotele. Lillehammer a început decent stagiunea curentă, câștigând 3 din cele 5 confruntări disputate. În tot acest timp, ei au reușit să puncteze de 14 ori, medie de aproximativ 3 goluri/meci.

Deși atacul s-a prezentat destul de bine, zona de apărare a lăsat mult de dorit. Numai puțin de 16 goluri au permis aceștia până acum, dintre care 14 goluri au fost încasate pe propriul teren. Toate cele 5 jocuri din stagiunea curentă s-au încheiat cu un număr de minim 5 goluri puse pe tabelă.

Sezonul anterior a fost destul de decent pentru ei, terminând pe poziția a 5-a, cu 76 de puncte acumulate. Ei au realizat o medie de 3.51 goluri marcate/meci, în timp ce compartimentul defensiv a fost destul de modest, încasând în medie 2.91 goluri pe partidă.

Din punctul meu de vedere, aceștia arată mult mai rău în defensivă față de sezonul anterior. Au fost vânduți numai puțin de 4 apărători importanți. De asemenea, numeroase modificări s-au realizat și pe postul de portar. Doar Christoffer Bengtsberg a fost păstrat în continuare la echipă.

La poli opuși, Valerenga a început perfect sezonul, câștigând toate cele 5 jocuri de până acum. Compartimentul ofensiv a arătat excelent, punând pe tabelă numai puțin de 19 goluri. Doar Frisk a reușit să aibă o eficiență mai mare, 23 de goluri. Însă, față de Valerenga, aceștia au cu un meci mai mult disputat.

Pe plan defensiv, ei au arătat extrem de bine, limitând adversarii la doar 7 goluri înscrise. Achizițiile din această vară ne indică faptul că echipa țintește prima poziție în acest sezon. Au fost realizate trasferuri foarte inspirate, Sondre Olden fiind de departe cel mai răsunător hocheist nou adus.

Norvegianul vine după un sezon petrecut la Vienna Capitals, acumulând în 50 de jocuri 16 goluri și 26 de pase decisive. În trecut, Olden a mai evoluat în echipamentul oaspeților de astăzi, pentru ca apoi să fie transferat în Suedia, la Brynas.

Valerenga vine după un sezon destul de reușit, terminând stagiunea pe poziția a 3-a, cu 77 de puncte acumulate în 45 de jocuri. Ofensiva a acumulat o medie de 2.77 goluri/meci, în timp ce defensiva a permis în medie doar 2.37 goluri pe partidă.

La fel ca și Lillehammer, toate jocurile susținute de IF în sezonul curent s-a încheiat cu minim 5 goluri puse pe tabelă, linie ce mă aștept să fie atinsă și astăzi.

Deși oapeții au arătat foarte solid în defensivă, de această dată ei urmează să întâlnească o ofensă foarte bună și nu văd cum aceștia ar putea scăpa fără minim 2-3 goluri primite. Despre atacul celor de la Valerenga, media de 4 goluri/meci realizată în sezon spune totul.

Pont: Peste 4,5 goluri, cota [email protected] Betano

Leave a Comment: