Pontul zilei propus de Lavinia – 05 August 2021

Benfica a jucat foarte bine ieri, iar Spartak a demonstrat inca o data ca este doar o echipa „umflata” in campionatul intern. Prindem pontul zilei si pot spune ca primim o mare gura de oxigen, deoarece am inceput luna foarte prost. Trebuie sa prindem o serie cat mai lunga de verde pentru a ne reveni, asa ca sa trecem la treaba !

pontul zilei propus de lavinia

IF Elfsborg – Velez

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre IF Elfsborg si Velez, meci ce conteaza pentru turul semifinalele in calificarile pentru grupele UEFA Conference League !

Astazi mizam pe un meci care nu anunta prea multe lucruri si cu siguranta multi pariori il vor neglija. Eu cred ca avem o „paine de mancat” si sper sa vedem spectacol si multe reusite. Elfsborg este deja la mijlocul campionatul in Suedia, iar lucrurile stau destul de bine acolo. Sunt la doar un punct de locurile de podium, iar la cum a aratat echipa pana in acest moment, cu siguranta se vor lupta pana la final pentru un loc in Europa si la anul. In Europa au avut de trecut un singur tur pana in acest moment si l-au trecut cu brio. Numai putin de 9 goluri marcate in poarta celor de la Milsami si niciunul primit.

De cealalta parte, Velez a reusit sa produca o mare surpriza in turul anterior. Au reusit sa ii invinga pe cei de la AEK pe teren propriu, iar in retur au dus meciul pana la penalty-uri, acolo unde portarul si-a facut treaba si a aparat trei penalty-uri. Echipa arata destul de bine pentru nivelul lor si imi place foarte mult ca au curaj sa atace. Elfsborg este cu cel putin o clasa peste adversarul de astazi, iar ambele echipe practica un fotbal ofensiv, asa ca merg cu incredere pe varianta Peste 2.5 goluri !

Pariul Zilei Azi – 05.08.2021

Pariază AICI Pontul Zilei – Bonus 1.000 RON!