Pontul zilei propus de Lavinia – 1 Noiembrie 2020

  • Pronosticul zilei de Duminica, 1 Noiembriee 2020 este la un meci din Belgia: Jupiler League !

Pontul zilei de ieri a fost castigator, asa ca terminam inca o luna pe plus cu proiectul nostru. Nu a fost o luna prea buna si am muncit mult pe final sa recuperam, dar ma bucur ca am reusit sa ne revenim si sa terminam cu bine. De la luna Noiembrie am asteptari mai mari, deoarece in majoritatea campionatelor lupta s-a incins, asa ca haideti sa trecem la treaba.

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PARIUL ZILEI de Duminica, 1 Noiembrie !

pontul zilei

St.Liege – Oostende

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre Standard Liege si Oostende, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 11 din Belgia: Jupiler League !

Se pare ca Europa League este o competitie mult prea grea pentru cei de la Standard, acestia bifand cea de-a doua infrangere clara in grupe. Sansele ca ei sa mearga mai departe sunt aproape de 0, asa ca ma astept sa ii vedem mult mai activi in campionat. Nici pe plan „local”, lucrurile nu stau prea bine, dar cu o serie buna de victorii, se pot bate la podium.

De cealalta parte, Oostende face un sezon destul de bun, fiind la mijlocul clasamentului dupa 9 etape. Au si un meci mai putin disputat, asa ca pot urca chiar pana in play off-ul pentru titlu. Oaspetii de astazi sunt foarte activi in atac in ultimele etape si ma astept ca si astazi sa aiba un cuvant de spus pe tabela. De cate ori s-au intalnit cele doua formatii, a iesit spectacol si sper ca acest lucru sa il vedem si astazi. Cota pentru minim trei reusite in meci si ambele echipe marcheaza este de 2 si pentru mine este pariul zilei !

Pronostic recomandat: GG&3+ – cota 2 >> pariaza pontul aici!