Pontul zilei propus de Lavinia – 21 Decembrie 2020

  • Pronosticul zilei de Luni, 21 Decembrie 2020 este la un meci din Anglia: Premier League !

Am trecut printr-o perioada extrem de ghinionista, dar sper ca Manchester United a inlaturat orice forma de ghinion dupa o super victorie ce ne-a adus o cota de 2+ castigatoare ! Avem de munca foarte mult in acest final de an pentru a recupera pierderea si sper ca vom avea si inspiratia si acel dram de noroc pentru a reusi !

Mai jos aveți o scurta prezentare a partidei de astăzi + PONTUL ZILEI de Luni, 21 Decembrie !

pontul zilei

Chelsea – West Ham

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Chelsea si West Ham, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 14 din Anglia: Premier League !

Etapa cu numarul 14 se incheie cu un super duel clasic intre Chelsea si West Ham, doua rivale de zeci de ani din Londra. Meciul devine unul si mai important, deoarece intre cele doua formatii este diferenta de doar un punct si miza este un loc de Europa. Chelsea pleaca clar cu prima sansa, dar cred ca acea cota de 1.45 pentru 1 solist nu prezinta nici o valoare intr-un asemenea meci si nu recomand sa se joace pe ea.

Chelsea nu a mai castigat de doua etape in campionat, asa ca setea de puncte este una foarte mare, mai ales ca au picat pe locul 8 si sunt la 4 puncte de podium si de locurile pentru Champions League. Astazi trebuie sa de-a totul din ei pentru a castiga, mai ales ca este si un meci impotriva marei rivale din oras.

De cealalta parte, West Ham trece printr-o perioada foarte productiva in care au reusit sa marcheze de fiecare data, asa ca moralul este unul foarte ridicat. O victorie astazi i-ar duce la un singur punct de locurile de Europa si ar insemna sarbatori fericite pentru fani. Ma astept la un meci extrem de echilibrat si strans, asa ca pariul meu va fi ambele echipe marcheaza & Peste 2.5 goluri !

Pronostic recomandat:GG&3+ – cota 1.95 >> pariaza pontul aici!