Pontul zilei propus de Lavinia – 30 Ianuarie 2021

Din pacate Stuttgart s-a trezit destul de tarziu cu golurile, iar Mainz a fost amortita tot meciul, asa ca ne-a lipsit un singur gol pentru a avea un nou pronostic castigator. Suntem in ultimele doua zile ale lunii Ianuarie si mai avem nevoie de un pont castigator pentru a termina cu siguranta pe profit, asa ca ne punem toata increderea in evenimentul de astazi !

Mai jos aveti o scurta prezentare a partidei de astazi + PONTUL ZILEI de Sambata, 30 Ianuarie !

pontul zilei

RB Leipzig – Leverkusen

Pentru meciul zilei de astazi am decis sa aleg partida dintre RB Leipzig si Leverkusen, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 19 din Germania: Bundesliga !

Astazi avem un super derby in Germania intre doua echipe ce se bat la locurile de pe podium si de ce nu si la titlu. Pentru partea a doua este ceva mai greu si au nevoie si de mult noroc ca masinaria de fotbal bavarez sa se defecteze. Totusi, mi se pare doua dintre cele mai puternice echipe ramase in lupta si cu siguranta vom avea un meci pe cinste. Leipzig vine dupa o infrangere dureroasa si surprinzatoare in acelasi timp, acasa la Mainz, acolo unde au pierdut cu scorul de 3:2. In ultima perioada au oscilat intre rezultate pozitive si negative, dar daca vor sa termine pe podium, au nevoie de mai multa stabilitate. Astazi ma astept sa vedem o echipa bine asezata in teren si cred ca ei vor incerca sa conduca soarta partidei.

De cealalta parte, Leverkusen este si ea in aceeasi situatie la Leipzig. Anul 2021 a venit cu cate un rezultat negativ dupa unul pozitiv, asa ca o victorie astazi le-ar ridica foarte mult moralul. Este adevarat ca au avut meciuri grele in ultima perioada, cu echipe de top din Bundesliga, dar daca vor un loc de Champions League, au nevoie de rezultate pozitive si in astfel de meciuri. Cu siguranta ambele echipe isi vor dori victoria, dar cred ca va fi un meci foarte echilibrat si mizez pe goluri in ambele porti !

Pariul Zilei Azi, 30.01.2021!

Pariaza pontul zilei AICI cu 500 RON BONUS !