Ponturi baschet NBA Playoffs 25.04.2018

Dupa o pauza ceva mai lunga aici (datorita unor probleme tehnice), revenim in forta in acest final de luna aprilie, si intram fix in paine cu NBA Playoffs, runda 1. Avem deja cateva surprize in aceasta runda inaugurala, asa ca hai sa vedem ce ne rezerva meciurile de azi.

Boston Celtics – Milwaukee Bucks (ora 02:00)

Primul meci in ordinea desfasurarii lor este cel dintre Celtics si Bucks, meciul 5 din serie.

Am urmarit impreuna duelul 4 dintre Bucks si Celtics, cel in care „cerbii” au reusit o egalare inextremis, iar under-ul nostru a iesit intr-un final, fiind singurul meci dintre cele de pana acum din serie ca a avut puncte sub media impusa. Chiar si asa s-au dat 206 puncte, ceea ce ma face sa cred ca linia de azi este putin cam jos pusa. Giannis, Middleton si Bledsoe au jucat altceva in partidele din fata fanilor, iar Bucks respira alt aer acum.

Celtics au inceput foarte bine meciul 4 si au avut un final aproape perfect, revenind spectaculos in partida de la un deficit de 20 de puncte. Jaylen Brown a inscris 34 de puncte, marcand cateva cosuri din pozitii extrem de dificile, insa nu au fost de ajuns pentru a evita egalarea seriei. Niciodata in 35 de cazuri Celtics nu au pierdut o serie in care au condus cu 2-0, sa fie acesta anul de rau augur pentru ei? Vom vedea. Cert este ca vom avea din nou spectacol la TD Garden, si trebuie sa profitam de acest lucru.

Pont: peste 198.5 puncte @1.50 la aceasta casa de pariuri

(pont adaugat de Wade)

Philadelphia 76ers – Miami Heat (ora 03:00)

Va fi din nou spectacol in Philly, acolo unde Sixers incearca sa inchida seria cu Heat.

Este 3-1 pentru 76ers, iar Embiid si Simmons vor sa-si faca fanii fericiti azi, si sa se odihneasca pana cand se va incheia seria dintre Celtics si Bucks. Philadelphia a aratat bine in primele doua partide, si mai bine in urmatoarele doua din Florida, acolo revenind Embiid in primul 5, iar Philly a castigat ambele dueluri din deplasare. Revenirea in fata fanilor va fi fara indoiala una extrem de asteptata.

Daca Wade a facut un meci 2 senzational, reusind sa le „fure” practic partida celor de la Philly, nu s-a intamplat acelasi lucru si la revenirea in fata fanilor. Dragic a fost ok, insa sub medie, iar pe Hassan Whiteside cred ca-l putem numi dezamagirea echipei in acest postseason. Chiar daca handicapul este putin cam mare, nu vad cum oaspetii vor putea rezista azi iuresului din Philly, asa ca pontul are sanse bune de reusita.

Pont: Miami Heat sub 104.5 puncte @1.50 la aceasta casa de pariuri

(pont adaugat de Wade)

Golden State Warriors – San Antonio Spurs (ora 05:30)

A 3-a si ultima partida din aceasta noapte este in Oakland, acolo unde o alta serie este aproape de final, Warriors conducand cu 3-1.

Meciul 4 a fost unul destul de ciudat pentru campioni, Manu Ginobili facand din nou show in fata fanilor din Texas, iar KD sau Thomson au fost de nerecunoscut. Steph Curry este dat OUT pentru inca cel putin o saptamana, asa ca el va reveni cel mai probabil in meciul 3 sau 4 cu cei de la Pelicans. O spun de pe acum: Warriors vor avea probleme cu New Orleans, nu va fi o serie de 4 sau 5 meciuri.

Spurs vin in aceasta deplasare pentru probabil ultimul meci din acest sezon, echipa ducandu-si la bun sfarsit obiectivul: de a castiga un meci in fata fanilor. O serie cu Warriors este mereu una dificila, asa ca un meci castigat in fata lor este mereu binevenit. Daca ne uitam la partidele directe, observam ca Spurs au depasit cu putin suta de puncte in meciurile 2 si 4. Nu le dau prea multe sanse sa o faca si azi, in Bay Area.

Pont: San Antonio Spurs sub 100.5 puncte @1.45 la aceasta casa de pariuri

(pont adaugat de Wade)

  • Bilant Wade aprilie NBA: 7C2P (77.78%)

Leave a Comment:

Open

Close