Pontul zilei 24.05.2016

Pontul zilei de azi vine din Romania – Liga 1, acolo unde Petrolul Ploiesti, formatie ce a retrogradat in a doua divizie,va intalni pe Concordia Chiajna, echipa ce este aproape salvata de la retrogradare. Aceasta partida se va discuta pe stadionul Ilie Oană din Ploiesti de la ora 20:30 si va fi transmis in direct de Digi Sport 1 si Dolce Sport. Ne asteptam la o partida frumoasa deoarece gazdele nu mai au ce sa apere si vor incerca sa lase o impresie frumoasa pe acest final de campionat.

In acest moment dupa 12 etape Petrolul Ploiesti ocupa ultimul loc cu 18 puncte si au un golaveraj de 9-15, in timp ce adversarii lor din aceasta seara, Concordia ocupa locul 5 cu 31 de puncte si au un golaveraj de 17-12. Statistica ultimelor 5 intalniri directe disputate pe acest teren este favorabila gazdelor. Petrolul Ploiesti a reusit sa castige 2 partide, 3 meciuri s-au terminat la egalitate, in timp ce oaspetii nu s-au impus niciodata. La Petrolul o sa lipseasca Ziani, cel mai bun jucator al echipei, el a fost lasat sa plece acasa dupa ce au retrogradat matematic. In timp ce Concordia o sa incerce sa foloseasca cel mai bun 11 pentru a clarifica toata treaba.

Aceasta partida ne poate oferi mai multe pronosticuri dar cel mai bun in opinia noastra este ambele echipe marcheaza, acolo unde [eafl id=6 name=”Fortuna” text=”Fortuna”] ne ofera o cota de 1.85. O cota destul de frumoasa mai ales ca echipa gazda o sa se destrame dupa aceste doua meciuri si vor dori sa lase o impresie buna. Mizam pe acest pronostic deoarece el a fost castigator in 3 partide din ultimele 5 intalniri directe. Dar si din prisma faptului ca Petrolul Ploiesti a marcat in acest play-out pe teren propriu nu mai putin de 7 goluri si au primit 10. In timp ce adversarii lor din aceasta seara, Concordia a reusit sa marcheze in meciurile din deplasare nu mai putin de 11 goluri si au primit 8. In mod normal ar trebui sa avem o partida foarte spectaculoasa.

  • ambele echipe marcheaza – 1.85 la [eafl id=6 name=”Fortuna” text=”Fortuna”]
  • incredere: 8/10

Click aici daca vrei sa vezi Biletul zilei 24.05.2016!

Un alt pronostic pentru aceasta partida este victorie Concordia Chiajna, acolo unde [eafl id=152 name=”Unibet” text=”Unibet”] ne ofera o cota de 1.85. O cota foarte buna mai ales ca oaspetii se pot salva de la retrogradare dupa aceasta etapa. Mizam pe acest pronostic si din prisma faptului ca traverseaza o forma foarte buna, in timp ce echipa gazda o sa incerce sa marcheze goluri si se vor deschide foarte mult.

  • victorie Concordia Chiajna – 1.85 la[eafl id=152 name=”Unibet” text=” Unibet”]
  • incredere: 8/10

Ce se mai poate paria la Petrolul Ploiesti – Concordia Chiajna?

  • peste 2.5 goluri – 1.90 la [eafl id=154 name=”Sportingbet” text=”Sportingbet”] (7/10)
  • interval de goluri 3-4 – 2.60 la [eafl id=154 name=”Sportingbet” text=”Sportingbet”] (5/10)
  • peste 8 cornere in meci – 1.45 la [eafl id=153 name=”NetBet” text=”Netbet”] (8/10)

Statistica Pontul zilei – Mai!

Nr. Castigat Pierdut Cota 1
20 13 7 0

Leave a Comment: