Ponturi pariuri 1 aprilie 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Ponturi pariuri

 

Cum puteam sa terminam luna daca nu cu WIN, exact cum am mers 31 de zile? Ambele pronosticuri au fost castigatoare fara probleme, iar noi am mai bifat o zi cu procentaj 100% VERDE de Paris ! Am profitat de cota foarte mare pentru gol Tottenham, iar la FCSB cu Craiova golurile au venit cu lejeritate. Ma bucur ca pot sa va inspir cu pronosticuri de calitate si va promit ca si Aprilie va fi la fel ! Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI de Luni, 1 Aprilie !

Ponturi pariuri Stabaek – Lillestrom (ora 20:00)

Incepe Norvegia:ELITESERIEN, un campionat ce imi place foarte mult, deoarece cotele pe goluri sunt foarte valoroase, iar echipele joaca destul de ofensiv. Prima etapa se incheie cu duelul dintre Stabaek si Lillestrom, doua echipe ce se cunosc foarte bine datorita istoricului indelungat a partidelor directe si a transferurile intre cele doua formatii. Este primul meci in campionat pentru cele doua formatii, asa ca statisticile sunt doar de umplutura.

Ma bazez pe meciurile directe in care s-au marcat multe goluri aproape de fiecare data si pe legaturile stranse intre cele doua cluburi. Acum este momentul perfect pentru a face niste bani, asa ca nu cred ca se vor da inapoi. Sunt doua formatii la un nivel apropiat si ma astept sa vad un joc deschis in care ambele echipe vor puncta.

Pronostic recomandat: Ambele echipe marcheaza, cota 1.70; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri Malmo – Hacken (ora 20:00)

La fel ca si in Norvegia, campionatul Suediei a deputat si el, iar prima etapa se incheie cu duelul dintre Malmo si Hacken. Statisticile nu stau in picioare nici la aceasta partida si ma astept ca multi pariori sa mearga pe victoria celor de la Malmo. Este moarte curata din punctul meu de vedere sa mergi pe solist in prima etapa, mai ales cand o favorita are o cota asa de mare, dar este posibil sa se impuna.

Eu merg pe un interval de goluri ce imi place foarte mult, acela fiind de 2-4 goluri. Cota este una acceptabila si nu cred ca se vor omora prea mult inca din primele 90 de minute.

Pronostic recomandat: Interval goluri 2-4, cota 1.55; pariaza pontul aici >>>

Deschide cont AICI la Betano si primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: