Ponturi pariuri 12 iulie 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Ponturi pariuri

 

Proiectul “Ponturi Pariuri” propus de catre Ion Dan Alexandru este disponibil si astazi. Trecem printr-o perioada foarte buna cu cota 2, lucru ce ma bucura foarte mult si sper sa tina aceasta perioada cat mai mult pentru a face profit. Am mers ceas pe jocurile din Europa, dar astazi trebuie sa ne schimbam orientarile. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI de Vineri, 12 Iulie !

 Ponturi Pariuri: Midtjylland – Esbjerg (ora 20:00)

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Midtjylland si Esbjerg, meci ce deschide campionatul in Danemarca.  Aveti mare grija ce pariati in primele 3 etape, deoarece echipele vin din vacanta si nu exista acea pofta de joc, iar conexiunile nu sunt atat de puternice, majoritatea formatiilor suferind modificari. Midtjylland este clar echipa mai buna si astazi pleaca cu prima sansa la victorie, dar fiind prima etapa ma astept sa nu o forteze foarte mult si ma gandesc chiar la o eventuala surpriza. Imi place foarte mult pronosticul pe handicap Esbjerg, iar la betano este varianta de Esbjerg +2 ( Midtjylland sa nu castige la mai mult de un gol ).

Ponturi pariuri recomanda:  Esbjerg +2 Handicap@ 1.53;pariaza pontul aici >>>

 Ponturi Pariuri: RKC Waalwijk – KV Mechelen (ora 17:00)

Pentru cel de-al doilea pronostic al zilei, am decis sa aleg partida amicala dintre RKC Waalwijk si KV Mechelen. Cele doua formatii vin din campionate deschise ca joc (Olanda respectiv Belgia) si au o abordare pozitiva a jocului. Au avut un cantonament foarte productiv la capitolul goluri si ma astept sa vedem si astazi un fotbal spectaculos, cu multi jucatori rulati si faze de poarta. Este doar o intalnire amicala, iar cele doua echipe nu au nimic de pierdut, ba chiar pot castiga cativa jucatori. Cota pe linia de 3+ este una acceptabila si este perfecta pentru cel de-al doilea pronostic la cota de 2+.

Ponturi pariuri recomanda:  Peste 2.5 goluri@ 1.47; pariaza pontul aici >>>

 

 

Bilet 12.07.2019 

 

 

Leave a Comment: