Ponturi pariuri 13 mai 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Ponturile zilei propuse de 50benz

 

Asteptam victoria Diavolilor Rosii pentru a putea bifa cea de-a 3-a cota de 2 consecutiv. Trecem printr-o perioada buna si asteptam ca Manchester sa intoarca scorul in fata celor de la Cardiff, formatie retrogradata. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI de Luni, 13 Mai !

Ponturi pariuri Viitorul Constanta – Astra (ora 20:30)

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg meciul dintre Viitorul Constanta si Astra Giurgiu, formatii ce se vor intalni si in Finala Cupei Romaniei. Sunt tare curios cum vor decurge lucrurile in acest meci, dar cu siguranta vom avea parte de un fotbal deschis, ambele formatii fiind adepte acestui stil de joc. Se poate incerca si varianta Peste 2.5 goluri la o cota de 2+, dar pentru siguranta noastra vom miza pe minim 2 goluri in meci. Ambele echipe au jucatori rapizi si tehnici, iar de cate ori s-au intalnit au iesit niste scoruri surprinzatoare pentru fotbalul de la noi.

Pronostic recomandat: [email protected] 1.36; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri Inter – Chievo (ora 22:00)

Pentru cel de-al doilea pronostic al zilei, am decis sa aleg partida dintre Inter si Chievo, doua formatii din Serie A cu obiective complet diferite. Inter este obligata sa castige astazi pe teren propriu pentru a-si securiza locul de Champions League si de a urca pana pe podium, acolo unde se afla Juventus, Napoli si Atalanta in acest moment. Au clar de partea lor valoarea jucatorilor, avantajul terenului propriu si foarte multa determinare de a salva acest sezon. De cealalta parte, Chievo este ultima in clasament, cu doar 15 puncte acumulate in 35 de etape. Sunt retrogradati de etape bune, asa ca nu ii vad cum sa ii incurce pe cei din Milano !

Pronostic recomandat: 1/[email protected] 1.44; pariaza pontul aici >>>

 

Bilet 12.05.2019 

 

Leave a Comment: