Ponturi pariuri 14 mai 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Ponturile zilei propuse de 50benz

 

Cota de 2 de ieri a fost câștigătoare, așa ca mergem in continuare și incercam sa scoatem un profit cât mai mare pana la finalul lunii. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + PONTURI PARIURI de Marți, 14 Mai !

Ponturi pariuri Cercle Brugge – Mouscron (ora 21:30)

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida din Belgia dintre Cercle Brugge și Mouscron, doua formații ce au un istoric placut ochiului și care nu mai au nici un obiectiv pentru acest sezon. Meciurile dintre cele doua formații au fost mereu unele interesante din punct de vedere al golurilor, iar astăzi cele dou echipe nu au nimic de pierdut, așa ca ma astept sa vedem un joc deschis. Cercle Brugge se descurca de minune pe teren propriu și are un atac ce își face bine treaba, așa ca mizez pe o partida cu minim 3 reușite.

Pronostic recomandat: Ambele echipe [email protected] 1.40; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri Rudes – Hajduk Split (ora 20:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am ales partida din campionatul Croației dintre Rudes și Hajduk. Gazdele sunt retrogradate și nu văd ce motivatie sa mai aibă pe acest final de campionat, mai ales când evoluează in fata unui asemenea adversar. De cealalta parte, Hajduk se lupta pentru un loc de Europa și are mare nevoie de victorie. Se vor duce foarte motivați in aceasta deplasare și ma astept sa câștige fără prea mari probleme.

Pronostic recomandat: Hajduk peste 1.5 [email protected] 1.40; pariaza pontul aici >>>

 

Bilet 13.05.2019 

 

superbet promotie

Leave a Comment: