Ponturi pariuri 17 iulie 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ponturi Pariuri” propus de catre Ion Dan Alexandru este disponibil si astazi. Biletul de ieri l-am pierdut la un singur gol din cauza celor de la TNS, formatie ce s-a multumit sa castige la limita si nu au fost interesati sa marcheze si cel de-al doilea gol. Astazi ramanem pe Champions League, dar speram sa fie cu noroc.  Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI de Miercuri,  17 Iulie !

 Ponturi Pariuri: Ludogorets – Ferencvaros (ora 20:30)

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Ludogorets si Ferencvaros, meci ce tine de returul primului tur pentru calificarile in grupele Champions League. In meciul tur ungurii s-au impus cu scorul de 2:1, iar astazi pleaca cu prima sansa la calificare. Este un scor foarte periculos ce poate fi rasturnat usor si din punctul meu de vedere Ludogorets este capabila sa o faca. Nu ne bagam la cine merge mai departe, dar mizam pe faptul ca ne asteapta un meci interesant, in care ambele formatii vor cauta sa loveasca si sa mearga mai departe. Nu stiu cine va avea castig de cauza, dar imi place foarte mult pronostic Peste 1.5 goluri si cota sa !

Ponturi pariuri recomanda:   Peste 1.5 [email protected] 1.30;pariaza pontul aici >>>

 Ponturi Pariuri: Sutjeska – Slovan Bratislava (ora 21:15)

Pentru cel de-al doilea pronostic al zilei, am decis sa aleg partida dintre Sutjeska si Slovan Bratislava, meci ce tine de returul primului tur pentru calificarile in grupele Champions League. Meciul tur dintre cele doua formatii a adus si surpriza etapei din punctul meu de vedere, Sutjeska reusind sa egaleze in minutele de prelungiri. Slovan a gresit inca din startul meciului, de cand i-au catalogat pe macedoneni ca o echipa de duzina si au crezut ca nu vor avea probleme cu ei. Jocul slovacilor a fost unul jalnic, dar care i-a adus in avantaj si au crezut ca va fi bine pana la final. Din pacate nu a fost cum au planuit ei, iar in acest moment trebuie sa joace la victorie pentru a nu tremura in legatura cu calificarea. Mizez pe o victorie a celor din Bratislava, iar cota este una destul de interesanta.

Ponturi pariuri recomanda:  Slovan [email protected] 1.42; pariaza pontul aici >>>

 

 

Bilet 17.07.2019 

 

 

Leave a Comment: