Ponturi Pariuri 19 August 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 50%
Castigate: 1/2
Unitati: 0

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ponturi Pariuri” propus de catre Ion Dan Alexandru este disponibil si astazi.  Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI de Luni, 19 August !

 Astra – Viitorul Constanta (ora 21:00)

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Astra Giurgiu si Viitorul Constanta, meci ce incheie etapa cu numarul 6 din Liga 1. Se anunta un duel foarte interesant, atat Alexa cat si Hagi fiind adeptii unui joc joc. Giurgiuvenii vin dupa o infrangere neasteptata de la Medias si astazi au o partida ce se anunta foarte grea. Viitorul poate egala la puncte Iasiul si Clujul in cazul unei victorii, asa ca ambele formatii sunt foarte motivate inaintea partidei. Dupa cum spuneam si mai sus, ambele echipe joaca deschis si ma astept sa vedem foarte multe ocazii de poarta. Jucatori valorosi exista de ambele tabere, asa ca problema golurile este doar o chestiune de timp.

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 1.5 goluri@ 1.40; pariaza pontul aici >>>

  Jong Ajax – Nijmegen (ora 21:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Jong Ajax si Nijmegen, meci din etapa cu numarul 2 Olanda: EERSTE DIVISIE ! In prima etapa ambele echipe au fost invinse cu acelasi scor : 1:2. Ajax a pierdut in deplasarea de la Oss, in timp ce Nijmegen a fost invinsa in fata fanilor de Eindhoven. Cele doua formatii sunt recunoscute pentru meciurile cu foarte multe goluri din sezoanele trecute, asa ca mizam si astazi pe goluri. Liga a doua din Olanda este vanata pentru aceste pronosticuri, iar Ajax si Nijmegen sunt doua dintre cele mai cautate formatii pentru asa ceva !

Ponturi pariuri recomanda:   Peste 2.5 goluri@ 1.38; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri 19.08.2019 

 

Leave a Comment: