Ponturi pariuri 19 iulie 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ponturi Pariuri” propus de catre Ion Dan Alexandru este disponibil si astazi. Am facut o zi pauza dupa ce am pierdut doua bilete la un singur gol, dar am mare incredere ca astazi vom fi cu banii in buzunar. Este inceput de weekend, asa ca partidele interesante au inceput sa apara.  Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI de Vineri,  19 Iulie !

 Ponturi Pariuri: Chindia Targoviste – FC Viitorul (ora 21:00)

Pentru primul meci al zilei de astăzi am decis sa aleg partida dintre Chindia Targoviste si FC Viitorul, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din Liga 1. Gazdele de astazi au facut un meci satisfacator pentru nivelul ligii 1 in prima etapa la Medias si se anunta a fi o echipa ce se va lupta din toate puterile sa evite retrogradarea. Au cativa jucatori interesanti ce merita urmariti si ma astept ca sprijinul spectatorilor sa fie unul pe masura, deoarece echipa locala va evolua in premiera pe teren propriu in Liga 1. De cealalta parte, Viitorul pare sa straluceasca din ce in ce mai tare. Dupa ce toata vara au fost in prim-plan datorita jucatorilor de la European, acestia au inceput campionatul in forta si au castigat prima etapa cu scorul de 5:0 in fata celor de la Dinamo. Se anunta un sezon foarte interesant, iar baietii lui Hagi sunt din ce in ce mai bine vazuti.

Ponturi pariuri recomanda:   Peste 1.5 [email protected] 1.38;pariaza pontul aici >>>

 Ponturi Pariuri: FC Copenhaga – Aarhus (ora 20:00)

Pentru cel de-al doilea pronostic al zilei, am decis sa aleg partida dintre FC Copenhaga si Aarhus, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din Danemarca: SuperLiga. Campioana la zi a inceput si acest sezon cu o victorie in deplasarea de la Odense, dupa ce au intors scorul in a doua repriza. Se anunta inca un an bun din partea acestora si ma astept ca astazi sa isi castige punctele fara prea mari probleme. Evolueaza si in fata unui public minunat, iar pe teren propriu se simt foarte bine. Aarhus a obtinut un singur punct in prima etapa pe terenul celor de la Hobro, dar mai mult nu meritau. Au un lot destul de restrans, atat ca numar de jucatori dar si ca valoare. Din punctul meu de vedere nu au cu ce sa le faca fata celor din Copenhaga, asa ca voi merge cu toata increderea pe victoria gazdelor.

Ponturi pariuri recomanda:  Copenhaga [email protected] 1.44; pariaza pontul aici >>>

 

 

Bilet 19.07.2019 

 

 

Leave a Comment: