Ponturi Pariuri 20 August 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 7/21
Unitati: -568

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ponturi Pariuri” propus de catre Ion Dan Alexandru este disponibil si astazi.  Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI de Marti, 20 August !

 APOEL – Ajax (ora 22:00)

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre APOEL si Ajax, meci ce conteaza pentru Play Off-ul Ligii Campionilor. Este primul meci din dubla-mansa, iar Ajax pleaca din postura de clar favorita la accederea in grupele Champions League. Chiar daca evolueaza pe teren strain, acestia primesc o cota foarte mica de la casele de pariuri. Este adevarat ca au un lot cu mult peste cel al Cipriotilor, dar mi se pare prea mica cota. Gazdele de astazi au apararea vraiste si nu stiu cum vor putea rezista la atacurile fulger ale olandezilor. Mizez pe o partida cu goluri, iar Ajax este pionul principal, asa ca pronosticul meu va fi Ajax Peste 1.5 goluri !

Ponturi pariuri recomanda:    Ajax Peste 1.5 goluri@ 1.40; pariaza pontul aici >>>

  LASK Linz – Club Brugge (ora 22:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre LASK Linz si Club Brugge, meci ce conteaza pentru Play Off-ul Ligii Campionilor. Daca la APOEL – Ajax se stie deja cine este favorita, aici nu putem vorbii atat de lejer despre asa ceva. Belgienii au un mic avantaj, dar la cum au jucat cei de la LASK in ambele partide cu Basel, ma astept la orice scenariu la aceasta partida. Sunt doua echipe de nivel apropiat, iar sistemul de joc seamana foarte mult. Atat austriecii cat si belgienii marcheaza foarte mult, asa ca sa vedem doua goluri inscrise nu mi se pare nimic imposibil.

Ponturi pariuri recomanda:   Peste 1.5 goluri@ 1.38; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri 20.08.2019 

 

Leave a Comment: