Ponturi pariuri 20 iulie 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ponturi Pariuri” propus de catre Ion Dan Alexandru este disponibil si astazi.  Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI de sambata, 20 Iulie !

 Ponturi Pariuri: TSKA Moscova – Orenburg (ora 19:00)

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Tska Moscova și Orenburg, meci ce se consuma in a doua etapa din campionatul Rusiei. Ambele formații au început cu stângul acest nou sezon, Tska provocând și surpriza etapei prin înfrângerea cu 2:0 pe terenul celor de la Samara. Valoarea lotului, terenul propriu, experiența echipei și chiar și istoricul ne arată o câștigătoare clară in aceasta partida, mai exact pe Tska. Nu cred ca vor avea probleme mari in obținerea celor trei puncte si ar fi cazul sa câștige astăzi pentru a nu pierde foarte mult distanță de plutonul din fata.

Ponturi pariuri recomanda:   1 solist @ 1.44; pariaza pontul aici >>>

 Ponturi Pariuri: FC Botosani – Voluntari (ora 18:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida de Liga 1 dintre Fc Botoșani și Voluntari. Suntem in etapa cu numărul 2 din noul sezon și lucrurile încep sa se echilibreze ușor ușor. In prima etapa ambele echipe au obținut câte un rezultat de egalitate. Botoșani a remizat cu goluri (2:2 la Astra), in timp ce Voluntari a remizat alb cu Sepși. Ambele formații au un profil ofensiv, lucru ce ma face sa cred ca vom avea multe faze de poarta și speram sa și între mingia. Pronosticul meu pentru aceasta partida este Peste 1.5 goluri, dar pentru amatorii de “senzații tari” se poate încerca și 3+.

Ponturi pariuri recomanda:  Peste 1.5 goluri @ 1.36; pariaza pontul aici >>>

Bilet 20.07.2019 

Joaca si tu acest bilet – primesti bonus 500 RON – click AICI!

Leave a Comment: