Ponturi Pariuri 21 August 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 66.7%
Castigate: 2/3
Unitati: 120

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ponturi Pariuri” propus de catre Ion Dan Alexandru este disponibil si astazi.  Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI de Miercuri, 21 August !

 Din.Zagreb – Rosenborg (ora 22:00)

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Dinamo Zagreb si Rosenborg, meci ce conteaza pentru Play Off-ul Ligii Campionilor. Este primul meci din dubla mansa, asa ca ma astept ca echipa gazda sa fie impinsa de la spate de publicul infocat si sa iasa la joc pentru a avea sanse cat mai mari la returul din Norvegia. Zagreb este o echipa mai mult de teren propriu, aici avand de partea lor niste suporteri foarte frumosi. Nici Rosenborg nu este mai jos decat adversarii lor de astazi si au un inceput de sezon foarte bun. Au marcat foarte mult pana in acest moment si ma astept ca si astazi sa ii vedem in mare forma. Se poate incerca un ambele echipe marcheaza la aceasta partida, dar pentru mai multa siguranta vom merge pe Over 1.5 goluri !

Ponturi pariuri recomanda:     Peste 1.5 goluri@ 1.29; pariaza pontul aici >>>

  Jerv – KFUM Oslo (ora 19:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Jerv si KFUM Oslo, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 19 din Norvegia: Obos-ligaen. Campionatul este deja la jumatate, asa ca fiecare echipa de aici isi cunoaste situatia, fortele si dorintele pentru finalul de campionat. Jerv este fix la mijlocul clasamentului, avand c-am aceasi distanta fata de primele locuri, cat si de zona rosie a clasamentului. Partidele de pe teren propriu sunt foarte importante pentru ei si trebuie sa obtina maximul din acestea. De cealalta parte, Oslo ocupa locul al 4-lea, la o distanta destul de considerabila de podium. Au cel mai bun atac din campionat, dar defensiva scartaie destul de rau si este printre ultimele din Obos-ligaen. Ma astept la o partida interesanta, cu multe faze de poarta si bineinteles si goluri, exact cum ne-a obisnuit campionatul din Norvegia !

Ponturi pariuri recomanda:   Peste 2.5 goluri@ 1.62; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri 21.08.2019 

 

Leave a Comment: