Ponturi pariuri 21 iulie 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ponturi Pariuri” propus de catre Ion Dan Alexandru este disponibil si astazi.  Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI de Duminica, 21 Iulie !

 Ponturi Pariuri: Sochi – Zenit (ora 21:30)

Pentru primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Sochi si Zenit St.Petersburg, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din Rusia:Premier League. In mod normal oaspetii sunt clar favoriti la castigarea celor trei puncte si ma astept sa vad foarte multe bet-uri pe ei, dar s-ar putea sa fie o capcana. Sa speram ca nu si Zenit sa isi respecte pozitia de favorita. Sochi este o nou-promovata ce a cedat foarte greu in primul meci al lor in prima liga. Au pierdut cu scorul de 1:0 acasa la Sp.Moscova, dar au reusit sa faca un joc cat de cat stabil si sa isi creeze faze de joc. Nu cred ca pot castiga partida de astazi, dar la un rezultat de egalitate ma gandesc, pentru ca Zenit nu este foarte stabila in deplasare si foarte multi pariori vor paria pe ei astazi. Merg pe varianta x2&Peste 1.5 goluri, cu speranta ca Zenit sa nu se incurce prea rau si sa evit si o posibila surpriza.

Ponturi pariuri recomanda:   X2&Peste 1.5 goluri @ 1.50; pariaza pontul aici >>>

 Ponturi Pariuri: Dinamo Bucuresti – U Craiova (ora 21:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida de Liga 1 dintre Dinamo Bucuresti si Universitatea Craiova, derby-ul etapei cu numarul 2 din Romania. „Cainii Rosii” au inceput cu o mare umilinta acest nou sezon, fiind invinsi de catre Viitorul cu scorul de 5:0. Au rupt si ultima legatura cu suporterii, acestia din urma rabufnind la scorul de 3:0, deoarece nu au mai suportat umilinta si situatia din sanul echipei. Nu prea ii vad pe cei de la Dinamo sa vina cu un raspuns astazi, neavand un lot omogen si valoros, dar ma astept sa lupte pana in ultima secunda. De cealalta parte, Craiova a castigat in prima etapa pe teren propriu cu nou-promovata Academica Clinceni cu un gol venit la ultima faza de la un tanar anonim. Totusi, sunt mult mai bine asezati in teren si au jucatori valorosi in comparatie cu Dinamo. Este un derby, asa ca ma astept sa vedem cel putin doua goluri marcate !

Ponturi pariuri recomanda:  Peste 1.5 goluri @ 1.35; pariaza pontul aici >>>

Bilet 21.07.2019 

Leave a Comment: