Ponturi pariuri 21 martie 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Ponturile zilei propuse de 50benz

 

Din nou procentaj de 100% WIN pe ziu de ieri. Am avut parte de o luna fantastica in care am avut numai puțin de 13 zile cu procentaj 100% VERDE. Mulțumesc urmăritorilor zilnici și hai sa începe și acest Euro cu dreptul. Mai jos aveți o scurta prezentare a partidelor de astăzi + pronosticurile zilei de Joi, 21 Martie !

Ponturi pariuri Olanda – Belarus (ora 21:45)

Portocala mecanica debutează pe teren propriu in aceasta campanie de calificare si sunt obligați sa înceapă cu dreptul, datorită adversarului accesibil pe care îl întâlnește. Lupta adevarata se va da cu Germania pentru primul loc, in timp ce calificarea este aproape asigurata doar de numele adversarilor: Estonia, Belarus și Irlanda de Nord.

Au o campanie foarte accesibila și ma astept sa defileze cu astfel de echipe pentru a suda un nou nucleu și de a creea conexiuni. Evoluează in fata propriilor suporteri, așa ca trebuie sa facă spectacol. De cealalata parte, Belarus este o formație mică ce vine in Olanda doar sa nu se facă de ras. Nu au putere și nici mentalitate sa scoată un rezultat mare intr-o astfel de partida.

Pronostic recomandat: 1&Peste 2.5 goluri , cota 1.60; pariaza pontul aici >>>

Pariezi 25 lei pe victorie Romania cu Suedia si daca iese pariul iei 850 lei. Click AICI pentru detalii!

Ponturi pariuri Israel – Slovenia (ora 21:45)

Grupa G este o grupa foarte echilibrata din punctul meu de vedere. Polonia și Austria au clar prima șansa la calificare, dar sunt încă 3 echipe ce pot realiza mari surprize in aceasta formula. Este vorba despre Macedonia și cele doua adversare de astăzi, Israel și Slovenia. Bookmakerii oferă cote foarte interesante la aceasta partida și ii situează ca favoriti pe gazde. Este dificil sa mergi pe solist la aceasta partida, așa ca o sa ma îndrept către goluri, acolo unde cotele sunt imense.

Pronostic recomandat: Interval Goluri 2-5, cota 1.50; pariaza pontul aici >>>

Deschide cont AICI la Betano si primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: