Ponturi Pariuri 22 August 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 30%
Castigate: 6/20
Unitati: -698

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ponturi Pariuri” propus de catre Ion Dan Alexandru continua si azi cu 2 pronosticuri din Europa League. Mai jos aveti o scurta analiza a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI Joi 22 August !

 FCSB – Guimaraes (ora 21:30)

Primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre FCSB și Guimaraes, meci ce conteaza pentru Play Off-ul Europa League. Situația la ros-albaștrii este una foarte delicata: au o lista foarte lunga de jucatori indisponibili, nu au antrenor, echipa nu joaca mai nimic, multe meciuri pierdute, iar zilele trecute jucătorii s-au luat la bătaie in vestiar. Un lucru bun este faptul ca Vlad nu va mai fi in poarta, iar anumiți jucatori vor fi apți la ora partidei. Guimaraes este o echipa ofensiva, iar obiectivul acestora este sa marcheze cel puțin un gol in deplasare. Sunt roman și țin cu echipele noastre in Europa, dar încerc sa caut cea mai buna varianta: Peste 1.5 goluri mi se pare cel mai safe pariu la acest meci.

Ponturi pariuri recomanda:     Peste 1.5 goluri@ 1.44; pariaza pontul aici >>>

  Gent – Rijeka (ora 21:30)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Gent și Rijeka, o alta partida din Play Off-ul Europa League. Belgienii pleacă cu prima șansa la calificare in aceasta dubla, iar primul meci se joaca pe trenul lor. Ca sa își păstreze șansele de favorita, astăzi au mare nevoie de o victorie și ma astept sa vina. Valorea lotului este cu mult peste cel al croaților, iar forma de moment a belgienilor este una buna. Nu cred ca Rijeka le poate tine piept, așa ca pronosticul meu va fi Pauza sau final Gent!

Ponturi pariuri recomanda:   Pauza sau Final 1 @ 1.50; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri 22.08.2019 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment:

2 comments
Add Your Reply