Ponturi pariuri 22 martie 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Ponturile zilei propuse de 50benz

 

Exact cum v-am obisnuit, TOATE PONTURILE ZILEI SUNT CASTIGATOARE ! Am inceput si aceasta campanie de Calificare la Euro cu doua ponturi verzi si am mare incredere ca vom merge in continuare la fel. Astazi avem alte meciuri ale echipelor nationale si mi-am facut temele sa profitam inca o data la maxim de oferta. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Vineri, 22 Martie !

Ponturi pariuri Moldova – Franta (ora 21:45)

Pentru primul pont al zilei am ales partida dintre Moldova si Franta, un meci cu doua echipe aflate la poli opusi. Franta este noua campioana a lumii, cu jucatori de sute de milioane de euro, in timp ce Moldova se zbate sa traiasca in urna a 4-a valorica si spera sa nu se faca de ras nici de data asta. Multe nu sunt de spus despre un astfel de meci, sper doar ca francezii sa aibe chef de joc si sa debuteze cu dreptul in aceasta campanie de calificare. Cotele sunt foarte mici aproape la toate pronosticurile „realiste”, asa ca ne este greu sa jonglam cu ele.

O sa merg cat de simplu si aproape de adevar, asa ca o sa aleg pronosticul Peste 2.5 goluri la o cota de 1.50. Sunt sanse mari sa fie verde, iar cota nu este atat de rea !

Pronostic recomandat: Peste 2.5 goluri , cota 1.50; pariaza pontul aici >>>

Pariezi 25 lei pe victorie Romania cu Suedia si daca iese pariul iei 850 lei. Click AICI pentru detalii!

Ponturi pariuri Andorra – Islanda (ora 21:45)

In grupa H avem un meci foarte interesant, cel putin din punctul meu de vedere. Andorra este gazda in meciul de deschidere pentru Islanda si chiar sunt curios ce pretentii au gazdele de la aceasta partida. Islanda este un nume din ce in ce mai sonor in ultimii ani, atat in fotbalul european cat si in cel mondial. Dupa un European de SENZATIE, a urmat un mondial bun, in care si-au masurat fortele de la egal la egal cu nume mari precum Argentina.

Astazi au un adversar de 100 de ori mai slab si ma astept sa inceapa cu dreptul aceasta campanie de calificare. Bookmakerii ofera o cota mica pe victoria acestora, asa cum este si normal, dar cred ca tarie cu acestia vor clarifica treburile inca de la pauza. O sa merg pe varianta Pauza/Final, acolo unde cota prinde putina valoare.

Pronostic recomandat: 2/2, cota 1.75; pariaza pontul aici >>>

Deschide cont AICI la Betano si primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: