Ponturi pariuri 23 aprilie 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Ponturile zilei propuse de 50benz

 

Am inceput cu stangul aceasta ultima saptamana din Aprilie, dar speram sa mergem mult mai bine in restul de 6 zile. Oferta de Marti este una destul de slaba si ma astept ca la meciurile din campionatele mari sa vedem ceva surprize. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI de Marti, 23 Aprilie !

Ponturi pariuri Tottenham – Brighton (ora 21:45)

Pentru primul pariu al zilei, am decis sa va prezint partida dintre Tottenham si Brighton, doua formatii cu scopuri total diferite pentru acest final de sezon. Gazdele au reusit sa avanseze in semifinalele Champions League si spera la o finala istorica, dar pana atunci trebuie sa isi asigure un loc de Champions League. Au pierdut etapa trecuta cu City, dar au avut foarte mare noroc cu infrangerea celor de la Arsenal. Astazi sunt „condamnati” sa castige meciul cu Brighton pentru a ramane in top3. De cealalta parte, Brighton este doar la 3 puncte peste zona rosie a clasamentului si spera ca astazi sa obtina cel putin 1 punct pentru a sta mai linistiti, dar este foarte greu sa pleci de pe terenul celor de la Tottenham cu puncte, mai ales atunci cand evolueaza cu cutitul la os.

Pronostic recomandat: 1&2+ @ 1.50; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri Alaves – Barcelona (ora 22:30)

Barcelona este 99,99% castigatoarea LaLiga de anul acesta, iar lucrul asta este de cateva etape bune. S-au concentrat mai mult pe meciurile din Champions League, acolo unde au ajuns pana in semifinalele competitiei si au 2 meciuri tari cu Liverpool pentru un loc in finala. Au incercat tot felul de formule in campionat si ma astept ca si astazi sa vedem cel putin 2-3 jucatori noi in primul 11, dar ca orice echipa mare vor juca la victorie. De cealalta parte, Alaves spera sa ii devanseze pe cei de la Bilbao in clasament si sa obtina o pozitie de Europa League, lucru foarte important pentru acest club. Mereu partidele dintre cele doua formatii au fost unele spectaculoase si cu multe reusite, asa cum ma astept si astazi sa fie si sa vedem cel putin 3 goluri !

Pronostic recomandat: 3+, cota 1.50; pariaza pontul aici >>>

 

superbet promotie

Leave a Comment: