Ponturi Pariuri 23 August 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 7/21
Unitati: -568

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ponturi Pariuri” propus de catre Ion Dan Alexandru continua si azi, 23 august 2019. Mai jos aveti o scurta analiza a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI Vineri 23 August !

 Univ.Craiova – Astra (ora 21:00)

Primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Univ.Craiova si Astra, meci ce conteaza pentru runda cu numarul 7 din Liga 1. Oltenii cauta o victorie, iar numirea lui Victor Piturca pe banca tehnica ii face sa creada si mai mult ca lucrurile isi vor revenii pe calea cea buna. Au pierdut ceva puncte in ultimele 3 etape, asa ca astazi sunt obligati sa obtina victoria. Evolueaza in fata unui public minunat si nu au voie sa greseasca, asa ca mizez in mare parte pe ei ca vor face un joc bun si vom vedea goluri. De partea cealalta, Astra este fragila in defensiva, dar cu un Alibec in zi mare poate sa surprinda.

Ponturi pariuri recomanda:     Peste 1.5 goluri@ 1.44; pariaza pontul aici >>>

  Granada – Sevilla (ora 21:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Granada si Sevilla, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 2 din LaLiga. Granada a debutat in noul sezon cu un meci de senzatie terminat 4:4 pe terenul celor de la Villarreal. Au aratat ca stiu fotbal, iar atunci cand ies la joc se poate termina oricat. Echipa arata bine in acest inceput de campionat si ma astept sa fie foarte ofensiva si de acum incolo. De cealalta parte, Sevilla este o formatie mai mult de teren propriu, iar deplasarile le pun mari probleme. De cate ori au jucat cu Granada au intampinat probleme, mai ales pe terenul acestora.

Ponturi pariuri recomanda:   Peste 2.5 goluri @ 1.87; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri 23.08.2019 

 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: