Ponturi pariuri 23 martie 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Ponturi Euro

 

Avem o luna Martie FORMIDABILA ! Din nou ambele PONTURI EURO au fost castigatoare, asa ca 17/21 de zile le-am avut verzi complet, in timp ce in restul de 4 am avut 1 win – 1 lost. Se poate mai bine de atat? DA ! Verde pe linie pana la finalul lunii ! Cred cu tarie ca este posibil si fac tot posibilul sa se intample asta. Avem din nou zi de Euro, asa ca mergeti inca odata pe mana mea si totul va fi bine. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Sambata, 23 Martie !

Ponturi pariuri Suedia – Romania (ora 19:00)

Tricolorii incep aceasta campanie de calificare la Euro foarte departe de casa, mai exact in Suedia. Este o deplasare foarte grea pentru acestia, mai ales daca tinem cont si de indisponibili. Cosmin Contra nu se poate baza pe 7-8 jucatori de baza din primul 11, lucru ce le ingreuneaza foarte mult obiectivul, acela de a castiga toate punctele. Suedia nu este o echipa de spectacol, dar este o formatie ce pierde foarte greu puncte, mai ales pe teren propriu.

Principalul atuu al acestora este forta, avand jucatori solizi ce castiga foarte usor duelurile fizice. Primul 11 al nostru aratat foarte rau din punctul meu de vedere si nu cred ca vor putea face fata unui asemenea meci. Gazdele sunt obligate sa inceapa cu dreptul aceasta campanie de calificare, deoarece joaca acasa in fata unui adversar ce se lupta direct cu ei la locul secund. Presa din Romania si oamenii de la nationala viseaza frumos asupra acestui meci, dar din punctul meu de vedere vom pierde astazi.

Pronostic recomandat: Suedia castiga , cota 1.78; pariaza pontul aici >>>

Pariezi 25 lei pe victorie Romania cu Suedia si daca iese pariul iei 850 lei. Click AICI pentru detalii!

Ponturi pariuri Italia – Finlanda (ora 21:45)

Italia evolueaza in primul meci al grupei J pe teren propriu, asa ca obiectivul este unul singur: victorie si obtinerea primelor 3 puncte spre o calificare asteptata intens. Au dezamagit foarte mult prin ratarea calificarii la Mondial, atunci cand au fost eliminati de catre Suedia la baraj, asa ca Italienii vor o calificare neaparat ! Au facut schimbari la nivelul lotului si au jucatori ce pot stralucii in orice moment, mai ales intr-un astfel de meci in care adversarul este unul modest.

De cealalata parte, Finlanda este un nume mic in fotbal, iar deplasarile sunt foarte grele pentru ei. Nu stiu cu ce obiectiv vin in aceasta seara, maxim sa scoata un punct, dar este foarte foarte greu. Cu lotul din acest moment, nu ii vad sa termine in top3 in aceasta grupa accesibila. Merg pe mana Italiei ca vor castiga in aceasta seara si o sa combin cu o linie de goluri pentru a obtine o cota frumusica.

Pronostic recomandat: 1&Peste 1.5 goluri, cota 1.57; pariaza pontul aici >>>

Deschide cont AICI la Betano si primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: