Ponturi Pariuri 24 August 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ponturi Pariuri” propus de catre Ion Dan Alexandru continua si azi, 24 august 2019. Mai jos aveti o scurta analiza a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI Sambata, 24 August !

 Concordia Chiajna – Turris (ora 11:00)

Primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Concordia Chiajna si Turris, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 4 din Liga a 2-a Romania. Ambele formatii au un start foarte bun de sezon, asa ca astazi ma astept la o disputa echilibrata. Turris a obtinut maximul de puncte din primele 3 etape, in timp ce Concordia a pierdut doar in fata Rapidului. Cele doua echipe dispun de jucatori experimentati, cu multe meciuri in primul esalon, oameni ce iti pot face diferenta in orice moment al meciului. Ma astept sa vedem doua goluri inca din prima repriza, dar nu vreau sa risc nimic si merg pe pronosticul Peste 1.5 goluri !

Ponturi pariuri recomanda:     Peste 1.5 goluri@ 1.25; pariaza pontul aici >>>

  Domzale – Aluminij (ora 19:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Domzale si Aluminij, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 7 din Prva Liga. Cotele sunt putin mincinoase din punctul meu de vedere, deoarece liderul campionatului la zi (Aluminij) primeste o cota de aproape 4 la victorie pe terenul lanternei rosii. Este adevarat ca Domzale este un nume mult mai sonor in Slovenia fara de adversara ei de astazi, dar inceputul de campionat este cu totul altul. Aluminij se descurca foarte bine pana acum si nu au pierdut nici un meci : 4 victorii si doua rezultate de egalitate, in timp ce Domzale nu a simtit gustul victoriei si are doar 2 puncte stranse pana acum. Merg pe gol Aluminij, iar cota este una foarte mare !

Ponturi pariuri recomanda:   Aluminij marcheaza@ 1.44; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri 24.08.2019 

 

 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: