Ponturi pariuri 25 aprilie 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Ponturile zilei propuse de 50benz

 

Ziua de Joi este una destul de animata pentru oferta de fotbal, asa ca speram sa obtinem maxim, adica 2/2 pronosticuri castigatoare. Am incercat sa evit campionatele tari si Romania, deoarece am un sentiment ca nu vor iesi asa de drepte acolo. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Joi, 25 Aprilie !

Ponturi pariuri Willem II – PSV (ora 21:45)

Pentru primul pariu al zilei, am decis sa va prezint partida dintre Willem si PSV, meci ce tine de etapa cu numarul 32 din EREDIVISIE! PSV este in lupta pentru titlu cu Ajax, formatie ce se afla pe primul loc in acest moment cu 3 puncte mai mult decat acestia. Este drept ca au si un meci in plus disputat, asa ca oaspetii sunt obligati pentru a castiga astazi daca vor sa mai aiba sanse reale la titlu. De cealalta parte, Willem este pe locul 8, la 3 puncte de Play Off-ul pentru Europe League, lucru ce ii obliga si pe ei sa obtina maximul de puncte puse in joc. Sunt doua echipe ce au ofensive puternici, iar ambele formatii sunt obligate sa practice un fotbal deschis pentru a marca si a-si securiza toate punctele.

Pronostic recomandat: Peste 2.5 [email protected] 1.50; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri Samara – Ural (ora 18:30)

Pentru cel de-al doilea pronostic al zilei, am decis sa aleg partida dintre Samara si Ural, doua formatii ce se lupta pentru salvarea de la retrogradare in Rusia:Premier League. Gazdele sunt pe locul 13, loc ce se afla in zona rosie a clasamentului, diferenta dintre ei si Din.Moscova (Formatie ce se salveaza) este de doar 1 punct, iar pana la Ural sunt 3 puncte. Sunt doua echipe aflate intr-o situatie critica, echipe ce vor sa isi salveze pielea, iar astazi au ocazia de a evolua in fata unui adversar de acelasi calibru. Casele de pariuri ofera cote foarte mari pentru liniile de goluri, dar eu cred ca putem face profit aici. Conteaza foarte mult sa se deschida scorul, deoarece in acel moment cealalta echipa este obligata sa se deschida si sa atace, moment in care pot aparea si alte goluri !

Pronostic recomandat: 2+, cota 1.44; pariaza pontul aici >>>

superbet promotie

Leave a Comment: