Ponturi Pariuri 27 August 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Pierdut Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 33.3%
Castigate: 7/21
Unitati: -568

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ponturi Pariuri” propus de catre Ion Dan Alexandru continua si azi, 27 august 2019. Mai jos aveti o scurta analiza a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI Marti, 27 August !

 Steaua Rosie – Young Boys (ora 22:00)

Primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Steaua Rosie si Young Boys, meci ce conteaza pentru Play Off-ul calificarii in grupele Champions League. Partida tur a fost una spectaculoasa, terminata cu 4 goluri marcate. Scorul final a fost 2:2, asa ca lupta finala se va da astazi la Belgrad, cu un public minunat in spate. Steaua Rosie pleaca cu prima sansa datorita celor doua goluri marcate in deplasare, dar vor avea nevoie de o partida foarte buna pentru a intra in grupele Champions League. Se anunta si aceasta partida a fi una incendiara, asa ca vom miza pe prima linie de goluri. Se poate juca si mai sus, dar cel mai bine este sa urmariti pe live !

Ponturi pariuri recomanda:     Peste 1.5 goluri@ 1.25; pariaza pontul aici >>>

  Montpellier – Lyon (ora 20:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Montpellier si Lyon, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 3 din Ligue 1 . Lyonezii au un start de sezon remarcabil : 2/2 victorii, 9 goluri marcate si niciunul primit. Chiar daca echipa incearca sa promoveze cativa tineri in primul 11, acestia joaca un fotbal impecabil si anunta un sezon promitator. De cealalta parte, Montpellier a inceput foarte modest campionatul, avand un singur punct acumulat dupa primele doua meciuri. Lyon a avut mereu probleme cand s-a deplasat pe acest stadion, iar foamea de puncte la Montpellier este foarte mare. Majoritatea pariorilor vor merge pe oaspeti, datorita startului foarte bun, dar mi se pare putin riscant. Un alt pariu mult mai valoros ar fi ambele echipe marcheaza, pont ce il si recomand, deoarece Montpellier este o formatie foarte puternica pe teren propriu, iar Lyon trebuie sa incaseze si ea un gol in acest sezon.

Ponturi pariuri recomanda:   Ambele echipe marcheaza@ 1.67; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri 27.08.2019 

 

 

 

 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: