Ponturi Pariuri 28 August 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Forma Ban pe Ban: Castigat Pierdut Castigat Castigat Pierdut
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 50%
Castigate: 1/2
Unitati: 0

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ponturi Pariuri” propus de catre Ion Dan Alexandru continua si azi, 28 august 2019. Mai jos aveti o scurta analiza a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI Miercuri, 28 August !

Nice – Marseille (ora 22:00)

Primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Nice si Marseille, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 3 din Franta:Ligue 1. Echipa gazda a fost preluata zilele trecute de cel mai bogat om din Anglia si deja au anuntat cateva super transferuri, fapt ce o poate face pe Nice una din cele mai puternice echipe in urmatorii ani. Acestia au inceput noul sezon cu dreptul, obtinand 6 puncte din primele doua meciuri. De Marseille nu pot spune acelasi lucru, acestia pierzand in prima etapa pe teren propriu cu Reims, ca mai apoi sa scoata un rezultat de egalitate acasa la Nantes. Se anunta un duel foarte interesant, iar meciurile dintre Nice si Marseille au fost mereu unele pline de nerv. Mergem pe linia de 1.5 goluri si speram sa bifam pronosticul cat mai repede.

Ponturi pariuri recomanda:     Peste 1.5 goluri@ 1.38; pariaza pontul aici >>>

 Ajax – APOEL (ora 22:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Ajax si APOEL, meci ce conteaza pentru calificarea in grupele Champions League. Partida tur s-a incheiat la egalitate, scor 0:0, asa ca lupta finala se va da astazi in Olanda. Ajax isi pastreaza rolul de favorita la accederea mai departe in Europa, asa ca ma astept sa inceapa foarte tare aceasta partida si sa marcheze inca de la pauza. APOEL daca va incerca doar sa se apere va fi prada sigura pentru Razvan Marin&Co, asa ca ma astept sa vad ceva pozitiv pe faza de constructie si din partea lor. Cotele pe goluri sunt in general mici, dar am gasit o optiune ce pare foarte plauzibila, iar cota este si ea frumoasa !

Ponturi pariuri recomanda:   Gol in prima repriza@ 1.33; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri 28.08.2019 

 

 

 

 

 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: