Ponturi pariuri 28 martie 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Ponturile zilei propuse de 50benz

 

Pentru ziua de Miercuri nu am oferit nici un pronostic din cauza ofertei foarte slabe, asa cum este si astazi, dar am gasit doua meciuri ce sunt destul de interesante. Nu mizati sume mari, este o zi in care in mod normal se sta si se asteapta weekend-ul, dar ca sa nu ne plictisim vom paria pe ceva. Mai jos aveti o scurta prezentare a partidelor de astazi + pronosticurile zilei de Joi, 28 Martie !

Ponturi pariuri Limon – Cartagines (ora 23:05)

Campionatul din Costa Rica a ajuns la mijlocul sezonului, iar dupa 17 etape lucrurile sunt destul de neclare, cel putin pentru ultimele 2 locuri ce duc in Clausura. Cartagines este pe 5 si trage din toate puterile sa ocupe unul din primele 4 locuri pentru a se putea califica in Clausura. Diferenta pana la locul 4 este de doar 2 puncte, asa ca victoria este singurul obiectiv al lor. Sunt intr-o forma destul de buna, reusind sa nu piarda in ultimele 5 meciuri, asa ca vin cu un moral destul de bun la Limon.

Gazdele nu sunt deloc in largul lor in acest sezon, ocupand penultima pozitie din clasament. Atacul nu isi face deloc treaba, iar acest lucru ia adus in acest loc deloc onorabil. Nu cred ca astazi vor putea sa scoata mai mult de un egal, iar cu cotele sunt foarte bune pe X2, o sa merg cu o incredere destul de ridicata.

Pronostic recomandat: X2 , cota 1.40; pariaza pontul aici >>>

Pariaza AICI 5 lei pe victorie Romania cu Insulele Feroe si castigi 200 lei daca iese pariul!

Ponturi pariuri Al-Taawon – Al Wehda (ora 18:00)

In etapa cu numarul 25 din Premier League: Arabia Saudita, avem un meci ce se anunta foarte interesant. Al-Taawon este gazda pentru partida cu Al Wehda, iar gazdele sunt fixate pe cele 3 puncte puse in joc pentru a prinde un loc pentru Liga Campionilor:AFC. Taawon este pe 4, la un singur punct in spatele celor de la Al Shabab, ocupanta locului al 3-lea. Au un atac ce se misca foarte bine si isi face treaba, dar din pacate au incasat destule goluri si se multumesc doar cu locul 4 in acest moment.

De cealalta parte, Al Wehda are 36 de puncte si este pe 6, neavand sperante la mai mult de atat. Este o echipa destul de incomoda, atat pe teren propriu cat si in deplasare, dar astazi nu ii vad sa faca fata unei formatii montate pe victorie precum este Al-Taawon.

Pronostic recomandat: victorie Al-Taawon, cota 1.75; pariaza pontul aici >>>

Deschide cont AICI la Betano si primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: