Ponturi Pariuri 29 August 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Forma Ban pe Ban: Pierdut Castigat Castigat Pierdut Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 47.6%
Castigate: 10/21
Unitati: 19

Ponturi pariuri

 

Proiectul “Ponturi Pariuri” propus de catre Ion Dan Alexandru continua si azi, 29 august 2019. Mai jos aveti o scurta analiza a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI Joi, 29 August !

Trabzonspor – AEK (ora 20:30)

Primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Trabzonspor si AEK Athena, meci ce conteaza pentru calificarea in grupele Europa League. Partida tur din Grecia s-a terminat cu scorul de 3:1 pentru turci, fapt ce le ofera o situatia foarte buna de a merge mai departe. Este foarte greu sa castigi pe terenul celor de la Trabzonspor, mai ales cand este in joc o calificare Europeana. Cei de la AEK au demonstrat foarte multa neputinta in partida tur si nu stiu cum pot schimba atat de multe lucruri in doar o saptamana. Lucrul cert este ca vor incerca sa atace din toate pozitiile, iar expunerea va fi una foarte mare. Trabzonspor va dispune de spatii foarte mari, iar acest lucru ii incanta pe turci. Pariul meu la aceasta partida se va duce pe Over 1.5 goals !

Ponturi pariuri recomanda:     Peste 1.5 [email protected] 1.30; pariaza pontul aici >>>

PAOK – Slovan B. (ora 20:00)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre PAOK si Slovan Bratislava, meci ce conteaza pentru calificarea in grupele Europa League. Slovacii au reusit sa de-a lovitura fatala in meciul tur abia in minutul 94, atunci cand Abena a reusit sa il invinga pe portarul Paschalakis. Acest gol poate cantarii foarte mult in soarta calificarii, dar ma astept ca grecii sa ia atitudine pentru partida de retur si sa forteze o victorie la scor si o calificare in fata propriilor fani. Va fi un meci foarte greu pentru ei, dar un atuu foarte important va fi reprezentat de catre fanii acestora. Se asteapta o atmosfera de vis la ora meciului si am vazut cat de luptatori sunt grecii atunci cand evolueaza acasa.

Ponturi pariuri recomanda:   PAOK Peste 1.5 [email protected] 1.50; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri 29.08.2019 

 

 

 

 

 

 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: