Ponturi Pariuri 31 August 2019 – propuse de Ion Dan Alexandru

Forma Ban pe Ban: Castigat Castigat Pierdut Castigat Castigat
Statistici Ban pe Ban
Procentaj: 66.7%
Castigate: 2/3
Unitati: 120

Ponturi pariuri

 

Proiectul „Ponturi Pariuri” propus de catre Ion Dan Alexandru continua si azi, 31 august 2019. Mai jos aveti o scurta analiza a partidelor de astazi + PONTURI PARIURI Sambata, 31 August !

Southampton – Manchester United (ora 14:30)

Primul meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Southampton si Manchester United, meci ce conteaza pentru runda cu numarul 4 din Premier League. „Diavolii rosii” nu au inceput foarte bine noul sezon, acestia obtinand doar 4 puncte in primele 3 meciuri. O victorie, un egal si o infragere surprinzatoare pe teren propriu in fata celor de la Palace este bilantul acestora. De cealalta parte, Southampton a reusit doar o victorie etapa trecuta in fata echipei lui Andone, dupa ce acesta a fost eliminat. Nu m-au surprins cu nimic pana in acest moment si nu cred ca vor putea castiga astazi in fata unui United care este in foame de puncte.

Ponturi pariuri recomanda:    X2&Peste 1.5 goluri@ 1.67; pariaza pontul aici >>>

Konyaspor – Antalyaspor (ora 19:15)

Pentru cel de-al doilea meci al zilei am decis sa aleg partida dintre Konyaspor si Antalyaspor, meci ce conteaza pentru etapa cu numarul 3 din Turcia:SuperLig. La prima vedere pare o partida foarte inchisa, dar acest tip de meciuri imi place la nebunie. In primele 2 meciuri Antalyaspor a marcat un singur gol si a primit doua, in timp ce Konyaspor are golaverajul de 1:1. Eu presimt a fi o partida foarte interesanta, iar cele doua echipe sa isi de-a drumul la joc si sa vedem multe faze de poarta.

Ponturi pariuri recomanda:    Peste 1.5 goluri@ 1.40; pariaza pontul aici >>>

Ponturi pariuri 31.08.2019 

 

 

 

 

 

 

 

Da click AICI pentru a juca pontul recomandat – primesti bonus 500 RON!

Leave a Comment: