Predictii Anglia – Premier League 30.04.2016

Acest articol este format din 4 pronosticuri ce vin din Anglia – Premier League. Am mizat pe Newcastle, formatie ce are mare nevoie de o victorie. Dar si pe Sunderland, Stoke nu mai are nici un obiectiv pe acest final de sezon.

1.Everton – Bournemouth @ peste 2.5 goluri – 1.62 la [eafl id=6 name=”Fortuna” text=”Fortuna”]

incredere: 8/10

In aceasta dupa-amiaza de la ora 17:00 Everton va intalni pe teren propriu pe Bournemouth, intr-o partida ce conteaza pentru etapa a 35-a a campionatului de fotbal englez. Ambele formatii se afla la mijlocul clasamentului fara nici un obiectiv pe acest final de campionat. In acest moment Everton ocupa locul 11 cu 41 de puncte si au un golaveraj de 53-48. In timp ce Bournemouth ocupa locul 14 cu 41 de puncte si au un golaveraj de 42-61. Aceste doua echipe nu s-au mai intalnit niciodata pana acum pe acest teren. Partida din tur a fost castigata de Everton cu scorul de 2-0. Mizam pe acest pronostic deoarece ambele echipe au probleme pe faza de aparare. Dar si din prisma faptului ca Everton a reusit sa marcheze in ultimele 3 partide de pe teren propriu 2 goluri si au primit 5. In timp ce oaspetii au reusit sa marcheze in ultimele 3 partide din deplasare 5 goluri si au primit 5.

2.Newcastle – Crystal Palace @ 1 – 1.90 la Sportingbet

incredere: 7/10

In aceasta dupa-amiaza de la ora 17:00 Newcastle va intalni pe teren propriu pe Crystal Palace, intr-o partida foarte importanta pentru echipa gazda. Newcastle spera sa se salveze de la retrogradare pe acest final de sezon, in timp ce oaspetii nu mai au nici un obiectiv. In acest moment Newcastle ocupa locul 19 cu 30 de puncte si au un golaveraj de 38-64. In timp ce oaspetii ocupa locul 16 cu 39 de puncte si au un golaveraj de 36-45. Statistica ultimelor 5 intalniri directe disputate pe acest teren este favorabila gazdelor. Newcastle a reusit sa castige 3 partide, in timp ce doua meciuri s-au terminat la egalitate. Mizam pe acest pronostic deoarece oaspetii nu se simt foarte bine in meciurile din deplasare. Dar si din prisma faptului ca au reusit sa castige o singura partida din ultimele 5 disputate in deplasare.

Click aici daca vrei sa vezi Pontul zilei 30.04.2016!

3.Stoke – Sunderland @ x2 – 1.48 la Unibet

incredere: 8/10

In aceasta dupa-amiaza de la ora 17:00 Stoke va intalni pe teren propriu pe Sunderland, intr-o partida foarte importanta pentru echipa oaspete. Stoke nu mai are nici un obiectiv pe acest final de sezon. In timp ce Sunderland spera sa se salveze de la retrogradare. In acest moment Stoke ocupa locul 10 cu 47 de puncte si au un golaveraj de 37-51. In timp ce Sunderland ocupa locul 17 cu 31 de puncte si au un golaveraj de 39-57. Statistica ultimelor 5 intalniri directe disputate pe acest teren este favorabila gazdelor. Stoke a reusit sa castige doua meciuri, doua meciuri s-au terminat la egalitate si o partida a fost castigata de oaspeti cu scorul de 1-0. Mizam pe acest pronostic deoarece Sunderland a pierdut o singura partida din ultimele 5 disputate in deplasare.

4.West Brom – West Ham @ dnb West Ham – 1.40 la Netbet

incredere: 9/10

In aceasta dupa-amiaza West Brom va intalni pe teren propriu de la ora 17:00 pe West Ham, intr-o partida foarte importanta pentru calificarea in cupele europene a lui West Ham. Gazdele nu mai au nici un obiectiv in acest final de sezon, in timp ce West Ham spera sa prinda Europa League. In acest moment West Brom ocupa locul 13 cu 41 de puncte si au un golaveraj de 32-43. In timp ce West Ham ocupa locul 6 cu 56 de puncte si au un golaveraj de 57-43. Statistica ultimelor 5 intalniri directe disputate pe acest teren este favorabila gazdelor. West Brom a reusit sa castige 2 partide, 2 meciuri s-au terminat la egalitate si o partida a fost castigata de West Ham cu scorul de 2-1. Mizam pe acest pronostic deoarece oaspetii nu au pierdut nici o partida din ultimele 5 disputate in deplasare.

Leave a Comment: