Ponturi pariuri baschet NBA Playoffs- 18 Aprilie 2019

Am avut o seara ceva mai putin buna, 2 din 3 ponturi oferite fiind necastigatoare. Intr-o maniera mai pozitiva speram sa putem continua cu cele 3 partide de la noapte, care sunt de asemenea foarte importante pentru echipele implicate.

Boston Celtics- Indiana Pacers (ora 02:00)

In Boston se va juca la noapte a doua partida din seria dintre cei de la Celtics si cei de la Pacers. Gazdele au castigat fara prea mari probleme primul meci din playoff din acest an, iar daca este sa ne luam dupa modul in care a decurs primul meci din aceasta serie, rezultatul de la noapte nu ar trebui sa fie diferit.

Cei de la Pacers sunt o echipa buna, insa adevarul e ca echipa din Indianapolis nu poate fi foarte competitiva la nivelul meciurilor din playoff fara Victor Oladipo pe parchet, deoarece nu au un superstar pe care sa se bazeze in meciurile cu cele mai valoroase echipe din NBA. Gazdele cu siguranta vor cauta sa se detaseze in aceasta serie la noapte, cu 2 victorii in fata propriilor fani, asa ca nu cred ca exista dubii in privinta castigatoarei.

Imi place pariul cum ca cei de la Celtics vor castiga si la pauza si la final, iar tinand cont de cota buna a acestui pariu, il recomand. Oaspetii nu au armele necesare pentru a fi intr-adevar competitivi in fata echipei din Boston in acest punct al sezonului si chiar daca Smart nu va fi pe parchet, am vazut in primul meci ca echipa din Boston se poate descurca si fara el in fata celor de la Pacers.

Pronostic: Boston Celtics castiga pauza/final (1/1)- cota 1,70 la aceasta casa de pariuri

Milwaukee Bucks- Detroit Pistons (ora 03:00)

Ne asteapta la noapte a doua partida din seria dintre cei de la Bucks si cei de la Pistons, echipa din Milwaukee urmand sa se detaseze in seria cu echipa din Detroit, avandu-l pe Giannis Antetokounmpo care sa ii conduca pe acest drum.

Personal, am de gand sa pariez pe o noua performanta slaba a celor de la Pistons. Fara Blake Griffin, echipa din Detroit are foarte multe probleme la capitolul ofensiv, neavand forta sa fie intr-adevar periculosi in fata unei echipe ca cei de la Bucks, care au una dintre cele mai bune defensive din liga in acest sezon. Am vazut cum s-a desfasurat prima partida din aceasta serie si nu cred ca la noapte vom vedea foarte multe diferente.

Un pariu pe under la puncte, in ceea ce ii priveste pe cei de la Pistons pare o decizie inteleapta. Echipa din Detroit nu are jucatori ofensivi de top, daca Griffin nu se afla pe parchet, care ii poate face pe restul jucatorilor sa fie mai buni, decat sunt in general. Am vazut cat de bine au jucat in defensiva cei de la Bucks in prima partida, iar o performanta similara ar trebui sa faca acest pariu sa fie castigator, fara prea mari probleme.

Pronostic: Detroit Pistons sub 100,5 puncte- cota 1,57 la aceasta casa de pariuri

Houston Rockets- Utah Jazz (ora 04:30)

Incheiem articolul cu duelul din Houston, in care cei de la Rockets ii vor gazdui pe cei de la Utah Jazz pentru a doua partida din aceasta serie a Conferintei de Vest. Gazdele s-au impus in prima partida si cu siguranta vor cauta sa se deplaseze pe parchetul celor de la Jazz, cu un avantaj de 2 partide castigate.

Chiar daca nu sunt foarte mari sansele ca cei de la Jazz sa produca surpriza la noapte, adevarul este ca au sanse sa ii invinga pe cei de la Rockets chiar si in deplasare, deoarece i-am vazut pe oaspeti anul trecut ca pot produce surprize in playoff, atunci cand joaca bine. Ceea ce ma intereseaza si pe ce ma voi concentra, sunt cele doua ofensive foarte bune ale acestor formatii, care ar trebui in opinia mea sa ne ofere pariul castigator, pentru acest duel.

Cu jucatori precum Harden, Chris Paul sau Donvan Mitchell pe parchet, ma astept ca spectacolul sa fie garanat. Linia de over este foarte mica pentru un meci intre doua echipe cu ofensive atat de bune. Am avut in primul meci al acestei serii un duel foarte spectaculos si ma astept ca acest meci sa se deruleze intr-o maniera similara. Over-ul al puncte pare un pariu relativ sigur.

Pronostic: over 207,5 puncte- cota 1,55 la aceasta casa de pariuri

Leave a Comment: