Ponturi pariuri baschet NBA Playoffs- 21 Aprilie 2019

Am ajuns la prima zi de weekend, care este plina de baschet de calitate de peste ocean, 3 partide fiind programate dupa miezul noptii in NBA, pentru a-i face fericiti pe fanii acestui sport. Optiunile de pariere de mai jos sunt cele recomandate, pentru o noapte profitabila cand vine vorba de pariurile pe post-seasonul din NBA.

San Antonio Spurs- Denver Nuggets (ora 00:30)

In Texas, urmeaza sa fie scris la noapte un nou capitol din seria dintre cei de la San Antonio Spurs si cei de la Denver Nuggets, o serie care in momentul de fata merge in directia echipei care nu era favorita la inceputul playoff-ului, intre aceste doua formatii.

Personal, nu cred ca trebuie sa complicam acest meci. Cei de la Spurs sunt favoriti pentru aceasta partida si pe buna dreptate, dupa performantele din ultimele meciuri cu cei de la Nuggets, insa nu trebuie sa uitam ca echipa din Denver a jucat foarte bine in sezonul regulat si daca si-ar regasi aceea forma si acum, echipa din San Antonio s-ar putea sa aiba destul de multe probleme.

De aceea cred ca un pariu pe puncte este cel mai potrivit pentru acest meci. Cu siguranta ambele echipe vor fi motivate sa se detaseze pe tabela de scor inca din start si am vazut in aceasta serie, dupa primul meci care a fost ceva mai putin ritmat, ca intensitatea dintre aceste doua echipe a fost mare, iar spectacolul nu a incetat sa apara. In aceasta ordine de idei, recomand un pariu pe over la puncte pentru acest meci.

Pronostic: peste 202,5 puncte- cota 1,53 la aceasta casa de pariuri

Milwaukee Bucks- Detroit Pistons (ora 03:00)

Seria dintre cei de la Milwaukee Bucks si cei de la Detroit Pistons continua la noapte, atunci cand gazdele isi vor dori sa incheie aceasta prima runda a playoff-ului, in doar 4 partide, pentru a se putea odihni inainte urmatoarea runda, care va fi foarte importanta pentru ei.

Cei de la Detroit Pistons nu au demonstrat pana acum in aceasta serie ca ar putea sa tina pasul cu cei de la Bucks, insa tot simt ca echipa din Milwaukee are o cota prea mica pentru a miza pe un handicap asiatic. Pariurile pe puncte sunt de asemenea destul de imprevizibile pentru acest meci, deoarece este greu de anticipat in ce forma se vor prezenta cei de la Pistons, care in continuare nu il au pe Blake Griffin.

Giannis Anteotkounmpo ca si cosgheter pare un pariu foarte bun pentru acest meci, acesta fiind de departe cel mai bun jucator ofensiv de pe parchet, in lipsa lui Griffin. Uriasul grec nu cred ca va avea minute limitate, deoarece cei de la Bucks isi doresc sa termine aceasta serie cat mai repede si cel mai sigur mod de a face acest lucru, este sa joci cu superstarul tau pe parchet. Asadar, mizati pe o performanta buna a lui Giannis la noapte.

Pronostic: Giannis Antetokounmpo va fi cosgheter- cota 1,55 la aceasta casa de pariuri

Utah Jazz- Houston Rockets (ora 05:30)

Incheiem noaptea cu un duel extrem de interesant din Utah, in care cei de la Jazz spera ca avantajul de a se muta acasa pentru aceasta serie, ii va ajuta sa castige un meci in fata celor de la Rockets, care i-au dominat pana in acest punct al acestei serii.

Va fi un meci foarte deschis, deoarece cei de la Jazz sunt o echipa foarte puternica acasa, asa cum am vazut si sezonul trecut in playoff si ma astept ca cei de la Rockets sa aiba probleme. Chiar daca cota oaspetiilor merita incercata, exista un motiv pentru care este atat de mare, deoarece cei de la Jazz pot sa ii invinga pe cei de la Rockets, atunci cand joaca acasa si nu imi voi asuma un risc cu solistele pentru acest duel.

Ma astept la un meci foarte spectaculos la noapte, toate ingredientele necesare pentru un pariu de over la puncte fiind bifate inainte de partida. Cei de la Jazz vor avea cu siguranta o prestatie ofensiva mai buna decat in partidele din Texas, in timp ce cei de la Rockets vor incerca sa castige si acest meci, pentru a inchide practic aceasta serie. In aceasta ordine de idei, ma astept la multe puncte, asa ca un pariu de over la puncte pare foarte bun.

Pronostic: peste 210,5 puncte- cota 1,55 la aceasta casa de pariuri

Leave a Comment: