Ponturi pariuri – Hajduk Split vs CSMS Iasi – Europa League – 21.07.2016

Prima echipa romaneasca ce si-a inceput parcursul in cupele europene este CSMS Iasi. Ea disputa astazi returul cu Hajduk Split in Europa League, insa nu este cotata cu prea multe sanse la Winmasters. Meciul gazduit de Stadion Poljud din Split incepe de la scorul general de 2-2 si poate fi urmarit in direct la DigiSport 1 de la ora 21.30.
Hajduk Split este mare favorita la calificare si si-a aratat forta inca din tur. A avut puterea sa intoarca scorul de la 0-2, in stil de echipa mare. Este capabila sa puna si mai multa presiune acasa, insa nu are motive sa forteze. Vine dintr-un fotbal puternic, iar jocul a aratat foarte bine in perioada de pregatire. Croatii au terminat neinvinsi in cele sase meciuri amicale. Weekendul trecut a inceput campionatul in Croatia si Hajduk nu a avut emotii in deplasarea de la Cibalia (2-0).

Click aici pentru a paria pe 1 final, cota 1.52

CSMS Iasi a ajuns pentru prima data intr-o competitie europene, insa a facut-o printr-o conjuncura favorabila, echipe mai bine clasate decat ea neavand drept de participare. Si-a pierdut golgheterul in aceasta perioada de transferuri si nu a adus un inlocuitor pe masura. A inceput nesperat de bine meciul tur, conducand cu 2-0 relativ repede, insa pana la urma totul s-a dovedit a fi doar “un foc de paie”. Si-a aratat limitele, mai ales pe faza defensiva. Si mai greu va fi in Croatia, contra unui adversar net superior la toate capitolele. Competitia interna inca nu a inceput si va mai dura pana moldovenii isi gasesc forma.

Click aici pentru a paria pe 2 final, cota 5.50

Vom asista la a doua intalnire directe intre aceste formatii.

Pronostic Hajduk Split vs CSMS Iasi :

Daca in prima mansa am vazut 4 reusite, cred ca si acum putem asista la un meci la fel de spectaculos. Iesenii sunt obligati sa atace si sa se descopere in aparare, iar de aici va veni spectacolul. Ofensiva trebuie sa fie principala lor grija si am vazut deja ca au forta sa puncteze pe tabela. Hajduk este si ea in mod cert capabila de un recital ofensiv. A punctat de doua ori in deplasare si o va face si acasa. Este echipa mai puternica, mai tehnica si care va sti sa profite de spatii. Nu este genul de formatie sa se apare si va iesi la joc. Eu cred ca spectacolul este garantat aici si prevad un meci cu multe reusite.

  • Peste 2 goluri (miza se ramburseaza la fix 2 reusite) – 1.46 la Unibet, incredere: 8/10

Alte pariuri recomandate la Hajduk Split vs CSMS Iasi !

  • Victorie Hajduk Split – 1.52 la NetBet (7/10)
  • Ambele echipe sa inscrie – 1.95 la Fortuna (6/10)

Ai un pariu 50% fara risc pana la 150 RON daca dai click aici!

Leave a Comment: