Ponturi peste 2.5 goluri azi – 21.06.2024

ponturi peste 2 5 goluri

Astazi propun 4 ponturi peste 2.5 goluri 21.06.2024. Molde si Brann, ar trebui sa ne ofere 2 partide amicale spectaculoase.

Ponturi Peste 2.5 Goluri Azi
21 Iunie 2024

Ponturi pariuri Peste 2.5 goluri (3+)

Guangxi Hengchen – Shanghai Port

Cota: 1.44

Al Ahly – El Daklyeh

Cota: 1.55

Brann – Kristiansund

Cota: 1.45

Molde – Odd

Cota: 1.42

Statistică Iun: 67%

46 ponturi câștigătoare

23 ponturi PIERDUTE

Statistică Mai: 69%

79 ponturi câștigătoare

36 ponturi PIERDUTE

Statistică Apr: 73%

95 ponturi câștigătoare

35 ponturi PIERDUTE

Pariurile de tipul Peste / Sub nr. de goluri

Pariurile de tipul sub/peste număr de goluri sunt printre cele mai populare ponturi pariuri în rândul pariorilor. Acestea îți pot aduce câștiguri chiar și-n cazul meciurilor surpriză, în care echipele favorite nu reușesc să se impună. În plus, fiind pariuri cu doar 2 rezultate posibile șansele de câștig sunt din start mai mari.

1. Ce sunt pariurile de tip sub/peste?

Pariurile de tipul sub/peste sau în engleză under/over presupun anticiparea corectă a numărului de goluri/puncte într-un eveniment sportiv. În funcție de linia oferită de casele de pariuri trebuie să mizezi dacă acea linie va fi depășită sau nu.

 

De exemplu, pentru pariurile sub/peste la fotbal cea mai populară linie fiind de 2.5 goluri există următoarele pariuri:

 • Sub 2.5 goluri/Under 2.5 – presupune ca-n meci să nu se marcheze mai mult de 2 goluri. Pariul va fi câștigător în cazul în care în meci nu se marchează sau se înscriu 1 sau 2 goluri.
 • Peste 2.5 goluri/Over 2.5 – presupune ca-n meci să se marcheze cel puțin 3 goluri. Câștigi pariul în cazul în care-n meci se înscriu 3, 4 sau mai multe goluri.

2. Tipuri de pariuri sub/peste

Mai sus am prezentat cel mai des întâlnit tip de pariu de tipul sub/peste număr de goluri la fotbal. Ofertele caselor de pariuri online sunt mult mai diversificate, astfel că poți întâlni mai multe variante de pariuri.

 

Așa cum probabil ai auzit de handicapul asiatic, așa si la piețele pe goluri există pariuri cu returnare totală sau parțială de miză, pe care le voi explica-n continuare.

 • Sub/Peste X goluri

Un tip de pariu cu returnare totala de miză. Liniile pe care le vei găsi-n oferta caselor de pariuri sunt de tipul “Sub/peste 1 gol”, “Sub/peste 2 goluri”, “Sub/peste 3 goluri” etc.

 

De exemplu, dacă pariezi pe oricare dintre selecțiile sub/peste 2 goluri și-n meci se înscriu exact 2 goluri, atunci pariul va fi anulat și vei primi miza înapoi. Atenție, însă, la oferta casei de pariuri. Poate exista și varianta “Exact 2 goluri”, caz în care nu mai vorbim de returnarea mizei.

 

 • Sub/Peste X.25 goluri

Un tip de pariu cu returnare parțială de miză.Liniile cele mai populare la fotbal sunt “Sub/Peste 1.25 goluri”, “Sub/peste 2.25 goluri” și “Sub/peste 3.25 goluri”.

 

La aceste pariuri practic miza se împarte-n 2 pariuri separate. Dacă mizezi pe “Peste 2.25 goluri”, atunci joci practic două pariuri: peste 2 goluri (despre care am scris anterior) și pariul clasic peste 2.5 goluri. Jumătate din miză va fi returnată în cazul în care se marchează fix 2 goluri.

 

 • Sub/Peste X.5 goluri

Cel mai popular tip de pariu. Nu implică returnarea mizei deoarece sunt posibile doar două rezultate. Sub 2.5 goluri înseamnă maxim 2 goluri în meci, iar peste 2.5 goluri înseamnă 3 sau mai multe goluri.

 

 • Sub/Peste X.75 goluri

Un pariu cu returnare parțială de miză, liniile cele mai populare fiind 1.75, 2.75, 3.75. Peste 2.75 goluri implică practic 2 pariuri separate: peste 2.5 goluri și peste 3 goluri, adică un pariu clasic și unul cu returnare totală de miză.

 

Peste 2.75 goluri este câștigat în întregime dacă se marchează 4 sau mai multe goluri în meci și câștigat pe jumătate dacă se marchează 3 goluri.

3. Avantajele pariurilor de tipul sub/peste

Pariurile de tipul sub/peste nu sunt degeaba printre cele mai populare selecții. Ele câteva avantaje, pe care le voi prezenta-n continuare.

 

În primul rând, ai întâlnit cu siguranță de multe ori meciuri foarte echilibrate, la care este foarte greu de ales echipa câștigătoare. În astfel de situații vin în ajutor pariurile pe goluri. Dacă se întâlnesc echipe ofensive poți juca pronosticuri fotbal pe un număr ridicat de goluri. Astfel nu vei depinde de o singură echipă, ci te va interesa un joc ofensiv cât mai bun făcut de ambele formații.

 

De asemenea, în cazul meciurilor în care există o favorită clară, dar cota pentru victoria acesteia este foarte mică, poți apela din nou la pariurile de tipul sub/peste. Diferența de valoare dintre formații fiind mare, probabil, în meci se vor marca suficiente goluri încât pariul să fie câștigător. În plus, poți fi acoperit și-n cazul unei surprize, dacă outsider-ul face un meci bun și reușește să marcheze.

 

Nu în ultimul rând, așa cum scriam și la început, pariurile de tipul sub/peste au numai 2 rezultate posibile. Prin urmare, din punct de vedere matematic este mai ușor de câștigat pe astfel de selecții decât pe rezultatul final, acolo unde trebuie să alegi corect o situație din cele 3 posibile.

4. De ce trebuie să ții cont la un meci de fotbal când pariezi sub/peste?

Chiar dacă pariurile sub/peste pot reprezenta o metodă mai ușoară de a câștiga și-n cazul lor trebuie să ții cont de anumite aspecte atunci când faci analiza unui meci de fotbal la pariuri.

 

 • Media de goluri a celor 2 echipe

Statistica joacă un rol destul de important în cazul pariurilor pe goluri. Trebuie să analizezi mediile de goluri ale echipelor, atât golurile marcate, cât și cele primite. De exemplu, dacă se întâlnesc 2 echipe care marchează foarte mult, dar au defensive la fel de bune este posibil să nu fie un meci cu multe goluri.

 

 • Forma de moment

Joacă un rol esențial în alegerea pariurilor de tipul sub/peste număr de goluri. Chiar și echipele care marchează foarte mult, precum Barcelona, PSG sau Real Madrid pot trece prin perioade mai slabe și pot avea jocuri cu destul de puține reușite.

 

De aceea trebuie analizată forma de moment a echipelor în alegerea pariurilor pe goluri. De exemplu, dacă o echipă n-a marcat de 5 jocuri te-ai putea gândi de 2 ori înainte să joci un pariu de tipul “Over”.

 

 • Problemele de lot

Fiecare echipă se bazează pe câțiva jucători foarte importanți, atât în linia de atac, cât și pe faza defensivă. De aceea trebuie să analizezi problemele de lot cu care se confruntă echipele. De exemplu, dacă afli că golgheterul uneia dintre formații este accidentat sau suspendat atunci este probabil să renunți la pariul de tipul peste.

 

De asemenea problemele în linia defensivă ar putea conduce către un meci cu multe reușite, dacă fundașii înlocuitori nu se ridică la nivelul titularilor.

 

 • Motivația echipelor

Motivația are și ea un rol foarte mare în cazul pariurilor de tipul sub/peste. Dacă se întâlnesc echipe care nu mai au vreun obiectiv (situație întâlnită des pe final de sezon), atunci sunt șanse mari ca meciul să nu aibă prea multe faze de poarta și, totodată, goluri. La fel, însă, într-un meci în care ambele echipe au nevoie de victorie sunt șanse mari de “over”.

 

 • Condițiile meteorologice

Nu-n ultimul rând, vremea este și ea importantă-n desfășurarea unui meci de fotbal. Un joc disputat pe o ploaie torențială sau pe un teren înghețat va fi greu de anticipat. Deși în general o vreme potrivnică va duce la puține goluri, există și situații în care se marchează mai mult ca de obicei. De aceea în principiu astfel de meciuri sunt de evitat.

500 RON Bonus

Oferit de Cea Mai Bună Casă!

Ți-am prezentat toate lucrurile pe care trebuie să le știi despre pariurile de tipul sub/peste număr de goluri în fotbal, de la tipuri de pariuri existente și avantaje ale acestora și până la cum să analizezi un eveniment pentru a câștiga la pariurile pe goluri. Ca la orice alt tip de pariu și aici inspirația joacă un rol important.