Ponturi tenis - Andrea Arnaboldi - Maximilian Marterer - ATP Challenger Banja Luka - 16.09.2017
Casino_Bauuum_1000x90

Ponturi tenis – Andrea Arnaboldi – Maximilian Marterer – ATP Challenger Banja Luka – 16.09.2017

Andrea Arnaboldi – Maximilian Marterer

Saptamana aceasta aduce in prim-planul tenisului masculin turnee din circuitul Challenger, deoarece la finalul saptamanii sunt programate meciuri din Cupa Davis. In turneul Challenger de la Banja Luka, Bosnia,in jurul orelor 14:00, in semifinale se va desfasura partida dintre italianul Andrea Arnaboldi si germanul Maximilian Marterer.

Click AICI pentru a paria pontul; primesti bonus 500 RON!

Andrea Arnaboldi

 • Jucatorul italian in varsta de 29 de ani, ocupa in prezent locul 232 in clasamentul ATP la simplu, cea mai buna clasare a acetuia fiind locul 153, pozitie ocupata in luna octombrie a anului 2015.
 • In acest sezon, italianul s-a remarcat in 2 turnee Challenger pe zgura, la Biella, Italia, si la Tallahasse, USA, in care a ajuns pana in semifinalele competiei.
 • Forma de moment a acestuia este una oscilanta, fiind invins in ultimele turnee in turul secund, reusind sa castige doar o singura partida, in timp ce saptamana trecuta, la Alphen, a fost invins chiar in primul tur de catre Gleb Sakharov.
 • In acest turneu a aratat o forma buna de joc, eliminand jucatori precum Pedja Krstin, Carballes Baena si Auger Alliasime.

Maximilan Martener

 • Jucatorul german, in varsta de 22 de ani, ocupa in prezent locul 117 in clasamentul ATP la simplu.
 • Sezonul de zgura a fost unul mediocru pentru Martener, reusind sa treaca un singur tur in majoritatea turneelor la care a luat parte, fiind eliminat in turul secund al acestora. La Roland Garros a fost eliminat in turul secund al turneului de calificare de italianul Simone Bolleli in 3 seturi.
 • In turneele disputate pe hard la Cincinnati si US Open a reusit sa treaca de tururile de calificari, dar in ambele competitii a fost eliminat inca din primul tur al competitiei.
 • In turneul de la Banja Luka a castigat toate meciurile in minimum de seturi, in fata unor jucatori precum Zdenek Kolar, Danilo Petrovic si Kimmer Coppejans.

Intalniri directe

Meciul din turneul de la Banja Luka va fi primul meci direct intre cei doi jucatori, neavand sansa de a se intalni pana in acest moment in circuit.

Pronostic Andrea Arnaboldi – Maximilian Marterer

 • In meciul dintre cei doi jucatori vor predomina punctele echilibrate, fiecare dintre jucatori incercand sa se bazele pe serviciul foarte bun care le ofera avantaj in puncte.
 • Maximilian Marterer porneste favorit in aceasta partida, fiind jucatorul mai experimentat, avand o experienta superioada in turneele din circuitul Challenger, adversarul sau preferand sa dispute si meciuri in circuitul ITF, iar in ultima parte a sezonului a disputat meciuri importante in circuitul ATP, la Cincinnati si New York, care ii aduc o experienta foarte buna in ascensiunea carierei.
 • Pronosticul acestui meci este victoria lui Maximilian Marterer  , acesta incercand  sa isi creeze avantaj cu jocul solid pe care l-a aratat de-a lungul acestui turneu, iar Andrea Arnaboldi nu pare a avea jocul suficient de solid pentru a-I oferi o replica pe masura lui Marterer.

Pronostic : Maximilian Marterer handicap -3.5 game-uri  @1.75

Click AICI pentru a paria pontul; primesti bonus 500 RON!

Bilant autor (Tennis.tipster.92) septembrie 2017 : castigate 16, pierdute 17, anulate 1

About the Author Tennis.tipster.92

Leave a Comment: