Ponturi tenis - Gilles Simon - Andreas Seppi - ATP Metz - 18.09.2017

Ponturi tenis – Gilles Simon – Andreas Seppi – ATP Metz – 18.09.2017

Gilles Simon – Andreas Seppi

In aceasta saptamana se desfasoara in circuitul ATP turneele de la Metz, Franta, respective St. Petersburg, Rusia, ambele fiind din categoria ATP 250 si se disputa in sala, pe suprafata dura. In primul tur al turneului de la Metz, incepand cu orele 19:00, va avea loc confruntarea dintre francezul Gilles Simon si italianul Andreas Seppi.

Click aici pentru a obtine bonusul de 250 lei !!!

Gilles Simon

  • Jucatorul francez, ajuns la varsta de 32 de ani, ocupa in prezent locul 43 in clasamentul ATP la simplu.
  • Sezonul de zgura a fost unul slab pentru jucatorul francez, acesta nereusind sa acceada in fazele superioare la niciun turneu, in timp ce la Roland Garros a fost eliminat in primul tur de catre georgianul Nikoloz Basilashvilli.
  • La Wimbledon a fost eliminat inca din turul secund, in timp ce la US Open a pierdut in primul tur in fata lui Sam Querrey.
  • Se afla intr-o forma foarte slaba in acest moment, reusind sa castige doar 2 meciuri in ultimele 12.

Andreas Seppi

  • Tenismenul italian in varsta de 33 de ani ocupa in acest moment pozitia 86 in clasamentul ATP.
  • Ultimele turnee la care a luat parte Andreas Seppi au fost in sezonul de iarba, unde cea mai bun performanta a sezonului a reusit-o in turneul de la Antalya, atingand faza semifinalelor, fiind invins de Adrian Mannarino.
  • Ultimele turnee la care a luat parte au fost la Winston Salem, unde a ajuns pana in turul al 3-lea, in timp ce la US Open a fost eliminat in primul tur de catre Roberto Bautista Agut.

Intalniri directe

Meciul din turneul de la Metz va a 6-a intalnire directa intre cei doi, scorul la general fiind 5-0 pentru Gilles Simon, ultima partida avand loc in cadrul turneului de la Montreal din 2015, cand Gilles Simon s-a impus cu 2-0 la seturi.

Pronostic Gilles Simon – Andreas Seppi

  • In meciul dintre cei doi jucatori vor predomina punctele echilibrate, fiecare dintre jucatori incercand sa se bazele pe serviciul foarte bun care le ofera avantaj in puncte.
  • Gilles Simon va avea parte de sustinerea mare publicului propriu, ceea ce ii va aduce un avantaj moral substantial, el plecand ca favorit in acest meci, incercand sa isi regaseasca forma buna din trecut.
  • Desi ambii jucatori traverseaza o forma slaba si au ajuns in ultima parte a carierei, pronosticul acestui meci va fi victoria lui Gilles Simon, el incercand sa arate o forma foarte buna in fata propriilor suporteri.

Pronostic : Victorie Gilles Simon @1.54

Click aici pentru a obtine bonusul de 250 lei !!!

Bilant autor (Tennis.tipster.92) septembrie 2017 : castigate 21, pierdute 18, anulate 1

About the Author Tennis.tipster.92

Leave a Comment: