Ponturi tenis - Guido Pella - Viktor Troicki - ATP Saint Petersburg - 21.09.2017

Ponturi tenis – Guido Pella – Viktor Troicki – ATP Saint Petersburg – 21.09.2017

Guido Pella – Viktor Troicki

In aceasta saptamana se desfasoara in circuitul ATP turneele de la Metz, Franta, respective St. Petersburg, Rusia, ambele fiind din categoria ATP 250 si se disputa in sala, pe suprafata dura. In optimile de finala al turneului de la St Petersburg, va avea loc confruntarea dintre sarbul Viktor Troicki si argentinianul Guido Pella.

Click AICI pentru a paria pontul; primesti bonus 500 RON!

Guido Pella

  • Tenismenul argentinian in varsta de 27 de ani ocupa in acest moment pozitia 71 in clasamentul ATP
  • Sezonul 2017 a fost unul surprinzator de bun pentru Pella, reusind sa ajunga pana in finala turneul de la Munchen pe zgura, fiind invins de catre germanul Alexander Zverev, in timp ce la Roland Garros a trecut 3 tururi de calificari, fiind invins insa in primul tur de catre compatriotul sau, Juan Martin Del Potro (0:3)
  • Luna trecuta a reusit victoria intr-un turneu Challenger in Columbia, pe zgura, trecand in finala de compatriotul sau, Facundo Arguello, in timp ce pe hard, a parasit competitia de la US Open in turul secund, eliminat de belgianul David Goffin in 5 seturi.

Viktor Troicki

  • Jucatorul sarb in varsta de 31 de ani, ocupa in prezent locul 47 in clasamentul ATP la simplu.
  • Sezonul de zgura a fost si pentru Troicki unul nefast, singura performanta remarcabila a fost semifinala din turneul de la Istanbul, unde a fost infrant de Milos Raonic.
  • Mijlocul de sezon a fost unul foarte slab pentru Troicki, pierzand mereu in primul tur al competitiei, in timp ce cel mai bun rezultat al ultimei perioade a venit in turneul de la US Open, cand a ajuns pana in turul al 3-lea, fiind eliminat de ucraineanul Alexandr Dolgopolov.

Intalniri directe

Meciul din turneul de la St. Petersburg va fi a 2-a intalnire intre cei doi jucatori, singura intalnire fiind adjuecata de Guido Pella in 2013, pe zgura, in cadrul turneului de la Dusseldorf.

Pronostic Guido Pella – Viktor Troicki

  • In meciul dintre cei doi jucatori vor predomina punctele echilibrate, fiecare dintre jucatori incercand sa se bazele pe serviciul foarte bun care le ofera avantaj in puncte.
  • Nu avem un favorit clar in aceasta partida, Guido Pella fiind intr-o forma buna in aceasta perioada, dar si Viktor Troicki pare sa-si regaseasca forma buna in aceste turnee desfasurata pe suprafata dura in sala, pe aceasta suprafata avand rezultate foarte bune in anii precedenti
  • Pronosticul acestui meci este victoria lui Viktor Troicki, acesta demonstrand in meciul anterior ca se simte foarte bine practicand tenisul in sala, eliminandu-l fara mari probleme pe rusul Andrey Kuznetsov, avand arme foarte bune pe aceasta suprafata, care ii aduc un avantaj considerabil in fata adversarilor.

Pronostic : Victorie Viktor Troicki @1.75

Click AICI pentru a paria pontul; primesti bonus 500 RON!

Bilant autor (Tennis.tipster.92) septembrie 2017 : castigate 26, pierdute 20, anulate 1

About the Author Tennis.tipster.92

Leave a Comment: