Ponturi tenis - Jurgen Zopp - Dustin Brown - ATP Challenger Szczecin - 15.09.2017

Ponturi tenis – Jurgen Zopp – Dustin Brown – ATP Challenger Szczecin – 15.09.2017

Jurgen Zopp – Dustin Brown

Saptamana aceasta aduce in prim-planul tenisului masculin turnee din circuitul Challenger, deoarece la finalul saptamanii sunt programate meciuri din Cupa Davis. In turneul Challenger de la Szczecin, , in sferturile de finala se va desfasura partida dintre estonianul Jurgen Zopp si germanul Dustin Brown.

Click aici pentru a obtine bonusul de 250 lei !!!

Jurgen Zopp

  • Jucatorul sarb in varsta de 29 de ani, ocupa in prezent pozitia 217 in clasamentul ATP.
  • Pare sa traverseze o forma foarte buna in ultima perioada, reusind sa castige 5 turnee consecutive, 4 in categoria ITF, iar saptamana trecuta a castigat turneul de la Alphen, Olanda, invingandu-l in finala pe spaniolul Tommy Robredo, in 2 seturi.
  • Perioada foarte aglomerata de turnee desfasurate si castigate i-au ridicat foarte mult moralul jucatorului Estonian, in primul tur al acestui turneu a reusit sa il elimine in 3 seturi pe norvegianul Casper Ruud, iar in sferturile de finala l-a eliminat pe Yannick Maden in 2 seturi.

Dustin Brown

  • Jucatorul nonconformist, german, in varsta de 32 de ani, ocupa in prezent locul 105 in clasamentul ATP la simplu.
  • Sezonul de zgura a fost unul foarte slab pentru german, fiind invins in toate turneele la care a participat in primul tur, culminand cu infrangerea de la Roland Garros din primul tur in fata francezului Gael Monfils
  • In primul tur al acestui turneu l-a invins pe bielorusul Alexandr Bury in 2 seturi, servind foarte bine, adversarul neputand sa ii puna probleme pe serviciul propriu.

Intalniri directe

Meciul din sferturile de finala la Szczecin din acest an va fi  prima intalnire directa intre cei doi jucatori, neavand sansa de a se intalni pana acum in circuit.

Pronostic Jurgen Zopp – Dustin Brown

  • In meciul dintre cei doi jucatori vor predomina punctele echilibrate, fiecare dintre jucatori incercand sa se bazele pe serviciul foarte bun care le ofera avantaj in puncte.
  • Ambii jucatori travereaza perioade foarte bune in circuit, dar Jurgen Zopp pare sa fie in cea mai buna forma a carierei, reusind sa castige 5 turnee in ultima luna si jumatate.
  • Pronosticul acestui meci este victoria lui Jurgen Zopp, fiind un jucator mult mai in forma in acest moment, fiind foarte increzator in jocul sau.

 

Pronostic : Victorie Jurgen Zopp @1.48

Click aici pentru a obtine bonusul de 250 lei !!!

Bilant autor (Tennis.tipster.92) septembrie 2017 : castigate 15, pierdute 15, anulate 1

About the Author Tennis.tipster.92

Leave a Comment: