Ponturi tenis – Kenny De Schepper – Franko Skugor – ATP Umag – 17.07.2017

0
81

Kenny De Schepper – Franko Skugor

Mijlocul luni iulie propune o serie de turnee pe cea mai jucata suprafata din circuit, zgura rosie, la Umag si Bastad, respectiv pe iarba, in Sua, la Newport. Aceste turnee sunt programate in calendarul ATP imediat dupa finalizarea turneului de la Grand Slam de la Wimbledon. In calificarile competitiei de la Umag se vor intalnit francezul Kenny De Schepper si croatul Franko Skugor

Vezi AICI cotele pentru acest meci

Kenny De Schepper

  • Francezul in varsta de 30 de ani, ocupa in prezent locul 151 in clasamentul ATP de simplu.
  • Sezonul de zgura a fost unul nefast pentru De Schepper, fiind invins in aproape toate turneele in primele tururi ale competitiilor, iar la Roland Garros a fost invins inca din primul tur al calificarilor de ucraineanul Sergiy Stakhovski.
  • Pe iarba a participat in turneele Challenger de la Surbitton si Nottingham, Queens, in timp ce la in turneul de la Wimbledon a fost invins de Sergyi Stakhovski in primul tur de calificari.

Franko Skugor

  • Jucatorul croat in varsta de 29 de ani, ocupa in prezent locul 289 in clasamentul ATP de simplu,
  • In ultimii ani in circuit s-a axat mai mult pe proba de dublu, unde a obtinut rezultate foarte bune alaturi de compatriotul sau, Nikola Mektic.
  • Pe iarba a aratat de asemenea o forma foarte buna, reusind sa ajunga in fazele avansate a turneului de la Wimbleon in proba de dublu alaturi de Nikola Mektic, iar la simplu a participat in turneul de la Eastbourne, unde a fost invins de Thomaz Fabbiano in primul tur.

Intalniri directe

Intalnirea din acest an de la Umag va prima primul meci intre cei doi jucatori, neavand sansa de a se intalni pana acum in circuit, Franko Skugor axandu-se pana acum pe proba de dublu in circuitul ATP.

Pronostic Kenny De Schepper – Franko Skugor

  • Vom avea partea de un meci echilibrat, in care ambii jucatori vor incerca sa isi castige propriul serviciu si sa incerce sa puna presiune pe serviciul celuilalt.
  • Meciul va fi presarat cu multe game-uri echilibrate, cei doi avand un serviciu foarte bun care le va da un avantaj pe propriul serviciul
  • Pronosticul pentru acest meci va fi un meci echilibrat, cu seturi echilibrate, in care se vor juca seturi echilibrate, iar meciul va avea nevoie de multe game-uri pentru a fi decis.

Pronostic : Victorie Franko Skugor @1.83 – la  aceasta casa de pariuri

Bilant autor (Tennis.tipster.92) iunie 2017 : castigate 14 , pierdute  9,  anulate 2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here