Ponturi tenis - Laurynas Grigelis - Maximilian Marterer - ATP Challenger Sibiu - 19.09.2017

Ponturi tenis – Laurynas Grigelis – Maximilian Marterer – ATP Challenger Sibiu – 19.09.2017

Laurynas Grigelis – Maximilian Marterer

In aceasta saptamana se desfasoara in circuitul ATP turneele de la Metz, Franta, respectiv St. Petersburg, Rusia, ambele fiind din categoria ATP 250 , iar in circuitul Challenger avem la Sibiu un turneu foarte puternic in acest an, iar in primul tur se vor intalni lituanianul Laurynas Grigelis si germanul Maximilan Marterer.

Click AICI pentru a paria pontul; primesti bonus 500 RON!

Laurynas Grigelis

  • Jucatorul lituanian in varsta de 26 de ani, ocupa in prezent locul 254 in clasamentul ATP la simplu, cea mai buna clasare a acetuia fiind locul 183, pozitie ocupata in luna iulie a anului 2012
  • Acesta s-a axat in acest sezon doar pe turnee din circuitul Challenger si ITF disputate pe zgura, iar cel mai bun rezultat este victoria din turneul ITF de la Brasov care s-a disputat In urma cu 2 saptamani.
  • Dupa victoria de la Brasov, a fost eliminat in primul tur al calificarilor la US Open, in primul tur al turneului Challenger de la Sevilla, iar in Cupa Davis a fost invins cu 3-2 la seturi impotriva lui Mikael Ymer.

Maximilan Martener

  • Jucatorul german, in varsta de 22 de ani, ocupa in prezent locul 117 in clasamentul ATP la simplu.
  • Sezonul de zgura a fost unul mediocru pentru Martener, reusind sa treaca un singur tur in majoritatea turneelor la care a luat parte, fiind eliminat in turul secund al acestora. La Roland Garros a fost eliminat in turul secund al turneului de calificare de italianul Simone Bolleli in 3 seturi.
  • In turneele disputate pe hard la Cincinnati si US Open a reusit sa treaca de tururile de calificari, dar in ambele competitii a fost eliminat inca din primul tur al competitiei.
  • Saptamana trecuta a reusit sa castige turneul Challenger de la Banja Luka, reusind sa nu piarda niciun set in acest parcurs, traversand o forma foarte buna in acest moment.

Intalniri directe

Meciul din turneul de la Sibiu va fi prima intalnire intre cei doi jucatori, neavand sansa de a se intalni pana acum intr-un meci official

Pronostic Laurynas Grigelis – Maximilian Marterer

  • In meciul dintre cei doi jucatori vor predomina punctele echilibrate, fiecare dintre jucatori incercand sa se bazele pe serviciul foarte bun care le ofera avantaj in puncte.
  • Maximilian Marterer porneste favorit in aceasta partida, fiind jucatorul mai experimentat, avand o experienta superioada in turneele din circuitul Challenger, adversarul sau preferand sa dispute si meciuri in circuitul ITF, iar in ultima parte a sezonului a disputat meciuri importante in circuitul ATP, la Cincinnati si New York, care ii aduc o experienta foarte buna in ascensiunea carierei.
  • Pronosticul acestui meci este victoria in 2 seturi al lui Maximilian Marterer  , acesta incercand  sa isi creeze avantaj cu jocul solid pe care l-a aratat de-a lungul acestui turneu, moralul sau fiind la cote foarte inalte in urma castigarii turneului de la Banja Luka de saptamana trecuta.

Pronostic : Maximilian Marterer castiga cu 2-0 la seturi @1.50

Click AICI pentru a paria pontul; primesti bonus 500 RON!

Bilant autor (Tennis.tipster.92) septembrie 2017 : castigate 23, pierdute 19, anulate 1

 

About the Author Tennis.tipster.92

Leave a Comment: