Ponturi tenis - Liam Broady - Damir Dzumhur - ATP Saint Petersburg - 22.09.2017
Casino_Bauuum_1000x90

Ponturi tenis – Liam Broady – Damir Dzumhur – ATP Saint Petersburg – 22.09.2017

Liam Broady – Damir Dzumhur

In aceasta saptamana se desfasoara in circuitul ATP turneele de la Metz, Franta, respective St. Petersburg, Rusia, ambele fiind din categoria ATP 250 si se disputa in sala, pe suprafata dura. In sferturile de finala ale turneului de la St Petersburg, va avea loc confruntarea dintre englezul Liam Broady si bosniacu Damir Dzumhur.

Click AICI pentru a paria pontul; primesti bonus 500 RON!

Liam Broady

 • Tenismenul argentinian in varsta de 23 de ani ocupa in acest moment pozitia 243 in clasamentul ATP
 • Acesta a luat parte in acest sezon doar la turnee desfasurate pe hard si iarba, in special in circuitul Challenger, iar cel mai bun rezultat este finala desfasurata in turneul Challenger de la Aptos, USA, cand a ajuns pana in finala competitiei.
 • In turneul de la St. Petersburg a trecut 2 tururi de calificari, in primul tur pe tabloul principal l-a eliminat pe letonul Gulbis, iar in optimile de finala a trecut de francezul Adrian Mannarino.

Damir Dzumhur

 • Jucatorul bosniac, in varsta de 25 de ani, ocupa in prezent locul 55 in clasamentul ATP la simplu, aceasta fiind cea mai buna clasare din cariera.
 • Sezonul de zgura a adus un singur rezultat onorabil pentru Dzumhur, victoria din turneul Challenger de la Blois (Franta), in rest a fost invins mereu in primul tur al competiilor, la Roland Garros fiind invins de catre Nicolas Kicker (1:3) in acelasi prim tur.
 • Se afla intr-o forma buna pe hard, reusind sa ajunga pana in semifinalele turneului de la Los Cabos, iar in primul tur la Winston Salem l-a eliminat pe Denis Istomin in 2 seturi.
 • Pe hard a reusit sa dispute finala turneului de la Winston Salem, invins de Roberto Bautista Agut, iar in turnuel de la US Open a ajuns pana in turul al 3-lea, fiind invins in 4 seturi de Andrey Rublev.
 • In turul precedent la St. Petersburg l-a eliminat pe cipriotul Marcos Baghdatis in 2 seturi.

Intalniri directe

Meciul din turneul de la St. Petersburg va fi a prima intalnire intre cei doi jucatori, cei doi neavand sansa de a se intalni pana acum intr-un meci direct.

Pronostic Liam Broady – Damir Dzumhur

 • In meciul dintre cei doi jucatori vor predomina punctele echilibrate, fiecare dintre jucatori incercand sa se bazele pe serviciul foarte bun care le ofera avantaj in puncte.
 • Damir Dzumhur porneste favorit in aceasta partida, fiind jucatorul mai experimentat, avand o experienta superioada in turneele din circuitul ATP, iar rezultatele din ultima vreme il recomanda pentru castigarea acestui meci, fiind un jucator cu o deplasare foarte buna in teren, care pune mari probleme adversarilor cu aceasta caracteristica.
 • Pronosticul acestui meci este victoria in 2 seturi al lui Damir Dzumhur , acesta incercand  sa isi continue forma foarte buna din aceasta parte a sezonului, iar Broady este un jucator rar intalnit in turneele din circuitul ATP, axandu-se in principal pe turneele Challenger.

Pronostic : Damir Dzumhur castiga cu 2-0 @1.85

Click AICI pentru a paria pontul; primesti bonus 500 RON!

Bilant autor (Tennis.tipster.92) septembrie 2017 : castigate 28, pierdute 20, anulate 1

About the Author Tennis.tipster.92

Leave a Comment: