Ponturi tenis – Marius Copil – Damir Dzumhur – ATP Rotterdam – 14.02.2018

Ponturi tenis - Marius Copil - Damir Dzumhur - ATP Rotterdam - 14.02.2018 1

Dupa un turneu extrem de reusit la Sofia, unde a ajuns pana in finala competitiei, invins fiind de bosniacul Mirza Basic, Marius Copil incearca sa repete aceeasi performanta in turneul ATP 500 de la Rotterdam, disputat in aceleasi conditii ca si la Sofia. Marius il va intalni in primul tur pe bosniacul Damir Dzumhur.

Marius Copil

 • Marius, in varsta de 27 de ani, ocupa in acest moment locul 74 in cadrul circuitului WTA al probei de simplu, fiind cel mai bine clasat roman din circuit.
 • Finalul sezonului precedent i-a adus lui Marius rezultate notabile in 2 turnee Challenger, la Brest si Bratislava, unde a reusit sa ajunga pana in semifinala, respectiv finala competitiei.
 • Debutul sezonului actual a fost destul de neconvingator pentru Marius Copil, fiind invins in primul tur al turneelor de la Pune si Australian Open, singurele victorii venind in acest weekend, in meciurile de Cupa Davis impotriva jucatorilor din Luxemburg.
 • Saptamana trecuta, la Sofia, a reusit cea mai buna performanta din cariera, trecandu-si in palmares prima finala de turneu ATP de pana acum.

Damir Dzumhur

 • Jucatorul bosniac, in varsta de 25 de ani, ocupa in acest moment locul 29 in cadrul clasamentului ATP al probei de simplu.
 • Dzumhur nu pare a avea o lovitura cu care sa faca diferenta intr-un meci, punctul sau forte fiind o deplasare in teren extrem de eficienta, cu ajutorul careia pune probleme mari adversarilor.
 • Forma lui Damir “a  explodat” in finalul sezonului trecut, cand a reusit sa se impuna in turneele ATP de la Moscova si St. Petersburg, disputate in sala, pe suprafata dura.
 • Debutul acestui sezon a fost unul relativ bun pentru bosniac, ajungand pana in turul al 3-lea la Australian Open.

Intalniri directe

Meciul din turneul de la Rotterdam va fi a 2-a intalnire directa intre cei doi jucatori, precedenta intalnire avand loc in 2016, in cadrul turneului de la Bucuresti, pe zgura, unde Dzumhur s-a impus cu 2-1 la seturi.

 Marius Copil – Damir Dzumhur cote pariuri 12: 2.63 1.47
CLICK AICI oferta de pariuri pentru acest meci

Pronostic Marius Copil – Damir Dzumhur

 • Cei doi jucatori traverseaza in acest moment o forma foarte buna, cu rezultate decente in acest inceput de sezon, aflandu-se la cele mai bune clasari din cariera.
 • Damir Dzumhur porneste cu prima sansa in aceasta intalnire, acesta aflandu-se intr-o forma bun de mai bine de jumatate de an, in timp ce Marius Copil traverseaza o astfel de forma doar de cateva saptamani, jocul sau fiind predispus mai multor greseli decat a adversarului sau.
 • Pronosticul acestui meci este o victorie a lui Damir Dzumhur, care prin deplasarea foarte buna in teren, va incerca sa trimita foarte multe mingi pe backhand-ul lui Marius Copil, aceasta fiind punctul nevralgic in jocul romanului.

Pont: Victorie Damir Dzuhmur @1.47  la aceasta casa de pariuri 

Leave a Comment: